• www.henriks-hvidevarer.dk

Falsk og ikke værdig som kommende statsminister.

Mette Frederiksen, du har stadigvæk ikke meldt klart ud, om du bakker Lindholm-projektet op eller ej før Folketingsvalget.

Jeg kan blot fortælle dig, at du tvinger Sydsjælland og Møn vælgerne til at stemme lokalt som til et kommunevalg, idet vi sætter nærområdet højest på ønskesedlen, når I vil tvinge 100 – 120 udviste kriminelle ind i vores område.

Nu må du melde klart ud før Folketingsvalget, ellers er du ikke værdig som en mulig kommende statsminister, når du ovenikøbet har en socialdemokratisk borgmester i Vordingborg kommune, som kæmper imod projektet med næb og klør.

Jeg synes du og Socialdemokratiet fremstår falske, manipulerende og neutrale som ved afstemningen til finansloven i december 2018 samt op til folketingsvalget, hvor samtlige borgere burde have klar besked for at kunne sætte krydset det rette sted.

En dårlig cocktail for Kalvehave, Sydsjælland og Møn som har alt at miste.

Forundersøgelsen fra nuværende regering mangler til dette projekt, Natura 2000 brydes samt EU's lov om miljø og fredning af Lindholm som yngleø for diverse fuglearter.

Vidste du:

At beboerne kan forlade øen hver dag.
At beboerne må overnatte i København.
At merudgiften for Lindholm er cirka 190 millioner kroner hvert eneste år i forhold til et udrejsecenter på land.

Du får ikke mange stemmer fra Sydsjælland og Møn, hvis du ikke melder klart ud om forkastning af dette ”sindssyge projekt” til 750 millioner kroner i startomkostninger, som endnu engang vil cementere Udkantsdanmark og kvæle huspriserne og turismen i området.

TRÆD NU I KARAKTER METTE ELLER STOP AL DIN SNAK!
 

Med venlig hilsen
 

Peter Jantzen
Præstø

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar