• www.henriks-hvidevarer.dk

Der var både tid til afslappet hygge og nysgerrige kigge, da Køng Familiemarked løb af stabelen i weekenden. Foto: Klaus Lohmann.

Familiemarked for de nysgerrige

Man kunne få stillet sin nysgerrighed på Køng Familiemarked, hvor der både var biler, gamle lege og skønt vejr.

Køng Blandt de fremmødte til weekendens Familiemarked i Køng var Martin Meila fra Kalvehave, som har en forkærlighed for gamle cykler. Han samler selv på cykler, og havde til Køng Familiemarked taget en ”ekstra” med, der er fra midten af 1920’erne og fuld funktiondygtig. 
Også Nanna Dreyer Stryhn fra Kostræde Banker besøgte Køng Familiemarked. Hun havde taget sine to børnebørn fra Sorø, Anna Dora Dreyer Samuelsen på fire et halvt år og Vilhelm Dreyer Samuelsen på 11 år, med til Køng Museum. Børnene var begejstrede for de gamle lege, man kunne lege på Køng Museum, og begejstringen er næppe blevet mindre af, at vejret viste sig fra en af sine bedre sider med høj sol.
Udover gamle lege kunne man blandt andet se en bordopdækning med hørdug, keramik, opleve veteranbiler og blandt andet se Vinnie Larsen fra Lundby væve dækservietter til butikken i museet.

Se mange flere billeder i galleriet.

Der var både tid til afslappet hygge og nysgerrige kigge, da Køng Familiemarked løb af stabelen i weekenden. Foto: Klaus Lohmann.

Nanna Dreyer Stryhn fra Kostræde Banker har taget sine to børnebørn, Anna Dora Dreyer Samuelsen på 4½ år og Vilhelm Dreyer Samuelsen på 11 år fra Sorø med til Familiedag i Køng Museum. Foto: Klaus Lohmann.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar