Her viser Farmor sin nye udstilling af gammelt legetøj. Farmor glæder sig meget til den festugen og har et stort børneprogram som altid. Foto: Klaus Lohmann

Farmor satser på torsdage

Farmorhuset flytter sine sommeraktiviteter fra lørdag til torsdag af hensyn til delebørn og sommerhusudlejning. Vi kiggede forbi til årets første af slagsen.

Vordingborg Hos Farmorhuset er der særlige sommeraktiviteter hver torsdag i skolernes sommerferie. Vi kiggede forbi til den første torsdag, som både bar præg af et det var årets første, og at vejret var blæsende og regnfuldt. Men en lille gruppe oplevede Farmors sommerteater spille ”Farmor og Sortemis”. En anden gruppe malede sparedyr i Farmors værksted og de 70-80 pandekager, der var blevet bagt til dagen blev hurtigt solgt.
Blandt dagens gæster er Linea og Tori, som var i fuld gang ved fiskedammen, da Sydsjællands Tidende kiggede forbi. De to kommer tit i Farmorhuset.

Nyt skal ligekøres i gang
Irene Fabrisius, der stod for pengekassen i Farmorhuset i torsdags, fortæller, at dagen egentlig gik godt trods det dårlige vejr.
- Vi klager ikke, vi har haft pænt besøg idag, siger hun.
- Alt nyt skal lige køres igang, fortsætter hun og forklarer, at sommeraktiviteterne er flyttet fra lørdage til torsdage, af flere grunde:
- Lørdag er skiftedag i sommerhusene, og for dem der er delebørn, siger hun. Irene Fabrisius har iøvrigt fået selskab af en langt yngre generation. Simon og Sara på henholdsvis 18 og 13 år hjælper til i Farmorhuset. Irene er deres mors moster, og begge unge hjælper hver torsdag i juli måned - og også under Vordingborg festuge.
- Jeg synes, det er hyggeligt at være med, fortæller Simon, der glæder sig til sommeren i Farmorhuset.
Næste torsdag med sommeraktivitet er den 18. juli, hvor legeværkstederne er åbne fra 11 til 16.30 og klokken 14.30 spiller Det lille sommerteater ”Trolden Peder og hexen”.
Men først er der lige festuge - også i farmorhuset, hver der hver dag i festugen er særlige aktiviteter i farmorhuset med både teater, tryllerier og cirkus.

Her viser Farmor sin nye udstilling af gammelt legetøj. Farmor glæder sig meget til den festugen og har et stort børneprogram som altid. Foto: Klaus Lohmann

Linea (tv) fiskede en gave op af fiskedammen i Farmorhuset, mens hendes mor Tori så på. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar