Heino Høy fra Dream Team Cleaning i virksomhedens seneste investering: Pakkeriet DTC Pack. Foto: Mille Holst

Fejrer ti års fødselsdag med rengøring - og udvider forretningen med pakkeri

Dream team Cleaning ved Anne og Heino Høy kunne i fredags fejre virksomhedens ti års fødselsdag. Det benyttede en stor del af virksomhedens kunder sig af, og kiggede forbi til lidt godt til ganen. Da avisen kiggede forbi viste Heino Høy desuden virksomhedens seneste skud på stammen frem - pakkeriet DTC Pack. 

Vordingborg I fredags holdt Dream Team Cleaning sin 10 års fødselsdag i sine lokaler på Marienbergvej 111 i Vordingborg. Her var både pølsevogn og partytelt til de mange kunder og samarbejdspartnere, der kiggede forbi i løbet af dagen, hvor også Heino Høy fejrede, at han har været selvstændig i 24 år - først på Lolland Falster og de seneste ti år i Vordingborg. Sammen med sin hustru Anne Høy Heino rengøringsvirksomheden i Vordingborg for ti år siden og de var kun de to. I dag er de 12 mand beskæftiget, og seneste nye opfindelse fra Heino Jørgensens hånd et anlæg, der kan rense alger af tage - et anlæg han selv har bygget og installeret i flere af virksomhedens biler.
- Vi producerer iøvrigt selv blødt vand hernede og kan række op i 4. sals højde, fortæller Heino Høy.
Rengøringsarbejdet finder i høj grad sted hos private og gælder både almindelig rengøring, vinduespudsning, gulvbehandling samt tømning af dødsboer og altså nu også algebehandling af eksempelvis tagflader.

Har også eget pakkeri
Rengøringsfirmaet Dream Team Cleaning er dog ikke det eneste Anne og Heino Jørgensen beskæftiger sig og sine ansatte med. Parret har nemlig overtaget et pakkeri, som nu også ligger på samme adresse som resten af virksomheden.
- Hvis jeg har rengøringspiger, der mangler nogle timer, så kan de gå ind og pakke, fortæller Heino Høy, der således blev istand til at skaffe sine ansatte fuldtidsarbejde selvom de på rengøringssiden måske ikke helt havde nok timer.
Pakkeriet, der i dag hedder DTC Pack, blev Heino Jørgensen tilbudt en lørdag eftermiddag for cirka et år siden, og samme eftermiddag slog han til. Virksomhedens største kunde er Pierre Fabre, der leverer diverse hudplejeprodukter til de danske apoteker. DTC Pack modtager, sætter danske labels på, ompakker og leverer varerne til apoteker i både Danmark, Norge og Finland. Afhængigt af årstiden kan virksomheden sende 10-40 paller af sted om dagen.

Heino Høy fra Dream Team Cleaning i virksomhedens seneste investering: Pakkeriet DTC Pack. Foto: Mille Holst

Anne og Heino Høy fejrede deres virksomheds ti års fødselsdag i fredags med blandt andet pølser ad libitum fra pølsevogn. Foto: Mille Holst

Kunder fra nær og fjern kom forbi for at fejre Dream Team Cleanings ti års fødselsdag. Foto: Mille Holst

Heino Høy har bygget et særligt anlæg til at fjerne alger på tage. Nu er det installeret i flere af virksomhedens biler. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar