• www.henriks-hvidevarer.dk

Festivalhøjtalere bør forbydes...

Unge hærger rundt i Vordingborg med deres festivalhøjtalere på dertil indrettede cykler og spiller ”musik” for fuldt tryk.
I pressen foreslår borgmesteren at lukke området ved Kvickly-søen og på ruinterrænet klages der også over høj musik og efterladt skrald. Nu har de unge fundet vej til Kulturarkaden, hvor vi beboere generes med høj musik og bassen dunkende ud over vandet og omkringliggende beboelser. Der spilles højt, for at de unge kan komme i stemning. Cykler parkeres på den cykelsti som er etableret til omkørsel. 
Men ifølge politivedtægten må man ikke genere andre med høj musik. Da de unge selv pointerer, at de er under 15 år, er det forældrenes ansvar hvordan deres poder bevæger sig rundt i vores fællesskab og generer andre med høj musik. De har ikke hjemmefra lært at tage hensyn til andre mennesker. Og har nok heller ikke fået fastsat regler om, hvordan man gebærder sig med en festivalhøjtaler i det offentlige rum. 
Grundet brobygning, ny jernbane og byggeri på silogrunden har vi i forvejen støj nok her på Sydhavnen. Så mon ikke I forældre kan forklare Jeres unge, at alle skal være her og at vi andre gerne vil benytte de åndehuller vi har i Vordingborg. 

 

Britta Jørholt
Stationsvej 95
4760 Vordingborg 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar