• www.henriks-hvidevarer.dk

Trods en fin start, formåede Nyråd/Langebæk Alliancen ikke at hive sejren hjem mod Køge IF i weekenden. Foto: Mikkel Nordvig

Filmen knækkede i Stensved

Inden kampen mod Køge IF var forventningen i Nyråd/Langebæk Alliancen, at man skulle have tre point med sig hjem i klubhuset. Sådan gik det desværre ikke, selvom det hele så fint ud i de første 20 minutter.

Fodbold Der burde ikke mangle selvtillid i benene på Nyråd/Langebæk Alliancens spillere efter to sejre i sæsonens første to spillerunder. 
Træner Michael Jochumsen fortæller, at man mangler et par spillere, der har meldt afbud, blandt andet grundet skader, men de forventer en god kamp mod Køges unge mandskab. 
- Vi håber, at vores mere rutinerede trup kan gå ind og dominere kampen og levere det, de skal. Vores spidsangriber, ”Kulle”, er jo altid farlig. Desuden har vi vores to centrale midtbanespillere, som binder holdet sammen, fortæller træneren.

20 gode minutter
Andreas Kulle formår da også at bringe Alliancen foran med 1-0 efter blot 13 minutters spilletid, og de første 20 minutter af kampen går som man har håbet. Der er fuld fart på spillet og man står godt på banen og dominerer spillet. Beklageligvis mister holdet gnisten, og selvtilliden synes helt væk, da Køges Jacob Hansen efter en halv time udligner, og man går til pause med 1-1.
Anden halvleg kommer aldrig ordentlig i gang for Nyråd/Langebæk-spillerne, som ud over et nederlag på 4-1, hvoraf det sidste mål blev scoret på straffe i 90. minut af Køgespiller Lukas Langtoft, også måtte gå fra banen med et par skader. 
nordvig

Fodbold serie 3:
Nyråd/LA-Køge IF 1-4
13. Andreas Kulle (1-0)
30. Jacob Hansen (1-1)
49. William Maxen (1-2)
81. Abdullah Mahmoudi, (1-3)
90. Lukas Langtoft (1-4 (str.))  

Trods en fin start, formåede Nyråd/Langebæk Alliancen ikke at hive sejren hjem mod Køge IF i weekenden. Foto: Mikkel Nordvig

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar