• www.henriks-hvidevarer.dk

Lindholm. Foto: Klaus Lohmann

Finanslov og Lindholm gik som forventet

Kun medlemmer fra Alternativet og Enhedslisten sagde nej til finansloven, hvor Lindholm-afstemning også bød på afvisning fra SF og Radikale.

Lindholm Det var ganske tydeligt, at ingen taler Sydsjællands sag i Folketinget, hvor man kort før jul vedtog ny finanslov, hvor det omtalte udrejsecenter på Lindholm, var blandt de steder, der skulle afsættes penge til.
Selve aftalen om finansloven var det således kun Alternativet, Enhedslisten og SF, der stemte imod, mens et ændringsforslagt om afsætning af reserver til netop Lindholm, kom op til afstemning, hvor også de Radikale viste modstand.
Socialdemokratiets folk stemte hverken for eller imod det konkrete Lindholm-ændringsforslag og lod således deres holdning være åben.
Det gjaldt også de lokalttilknyttede folk.
Fra Venstre og den borgerlieg blok, der jo havde fremsat forslaget, var der ikke megen hjælp at hente. Naser Khader (K), der er de konservatives spidskandidat her i området stemte for finanslov og Lindholm penge. Lidholm-idéen har han desuden selv været med til at fremsætte.
Marcus Knuth (V), der til det seneste valg gjorde meget ud af sine lokale rødder og sit medlemskab af Vordingborg erhvervsforening glimrede ved sit fravær. Han har ikke været til at få fat på den senere tid og mødte heller ikke op til finanslovsdebatten. På hans facebook fremgik det dog at han hyggede sig med tidlig juleferie, hvor han sang højskolesange og laver gløgg-arrangementer.
Så således kunne der stemmes om en samlet finanslov, torsdag formiddag den 20. december. 100 stemte for (V, K, DF, LA, S, SF), 14 imod (Å og Ø) og resten af de 179 folketingsmedlemmer holdt juleferie.

Tema: 
Lindholm

Lindholm. Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar