• www.henriks-hvidevarer.dk

Formand for teknikudvalget, Michael Larsen (R), er varm fortaler for et projekt, der skal forskønne Vordingborg bymidte. Foto: Mille Holst

Forskønnelse af bymidten

Vordingborg Kommune håber, at Realdania vil se med positive øjne på en ansøgning, der har til hensigt at forskønne Vordingborg bymidte - især Algade vest og Københavnsvej.

Vordingborg Når Politikerne vedtog at sende en ansøgning afsted til Realdania (der var frist torsdag i sidste uge) om økonomisk støtte til forskønnelse af Vordingborg bymidte og Københavnsvej.
Teknikudvalgsformand Michael Larsen (R) forklarede, at kommunen i forvejen har uforbrugte midler fra sidste år, i størrelsesordenen 2,8 millioner kroner, som man vil komme i puljen til den nye ansøgning.
- Vi skal gøre Vordingborg by lækker, sagde udvalgsformanden, som mente, at mange har svært ved at finde rundt i byen, svært ved at finde parkeringspladser og i det hele taget har svært ved at færdes nogensteder. Løsningen er blandt andet tyderligere skilte.
Især fremhævede han Algades vestlige del som et område, der trænger til et løft og Københavnsvej.
- Københavnsvej trænger til et gevaldigt løft, mente han og sluttede:
- Ansøgningen er en mulighed for at geare Vordingborg til fremtiden.
Bo Manderup (V) fandt planen god og fremhævede især ét element: At man vil forsøge at indrette utidssvarende gamle butikker til moderne butikslokaler i en størrelsesorden, som efterspørges.
- Jeg er sikker på, at sådan et koncept her kan bruges ikke bare i Vordingborg, men også i Præstø og Stege, sagde han.
 

Formand for teknikudvalget, Michael Larsen (R), er varm fortaler for et projekt, der skal forskønne Vordingborg bymidte. Foto: Mille Holst

Beboere i Køng Mose demonstrerede atter før kommunalbestyrelsesmødet mod beslutningen om at lægge et biogasanlæg i Køng. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar