Fra tegnefilm til terapi

Der er elementer fra tegnefilm, som hun har arbejdet med, men fokus er på det kunstterapeutiske, hos Hope Przybylak, der udstiller hos Café Einstein.

 

En kreativ rejse med at lave tegnefilm og animationer har ført Hope Przybylak over London, Wales, Australien og New Zealand hen til en uddannelse som kunstterapeut i Herlev og siden her til Vordingborg, hvor hun nu udstiller nogle af sine værker, der både er inspireret af tegnefilm og animation som hun har arbejdet med, samtdig med at de er hendes egen kunstterapeutiske udfoldelser.
- Hvis man eksempelvis har stress, så kan jeg stille nogle mulige opgaver op, hvor man kan arbejde med tingene - blandt andet ved at male, fortæller hun om sin kunstterapi, som hun forventer at holde et foredrag om på café Einstein, hvor udstillingen vil være frem til den 30. oktober.
Datoen for arrangementet er dog endnu ikke sat, men billederne er på væggen, hvor man godt kan se både abstrakte værker, men også meget animationsprægede billeder, som er inspireret af hendes arbejde som animator - blandt andet med Disneys tegnefilmsserier i Australien og Wales, hvor hun både har været regntegner og lavet reklametegnefilm efter sin uddannelse indenfor design i London.
Herhjemme har hun desuden haft et halvt år på animationsskolen i Viborg og taget en uddannelse som pædagog, inden hun kombinerede det hele med et tre-årig kunstterapeutisk uddannelse i København, som fremover skal være hendes virke. Dog først med udstilling på caféen, hvor billederne kan ses i åbningstiden.

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar