Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Galleri: Nyt domicil indviet med manér

Indvielsen af Nordea og Danboligs nye fælles domicil på Garverigrunden ved Kvickly blev lørdagens helt store tilløbsstykke. Med adresse på Prins Jørgens Allé måtte det naturligvis også være Prins Jørgens Garde, som medvirkede ved indvielsen, som i øvrigt bød på musikalske indslag ved Anna Falck, borgmestertale og uddeling af penge fra den lokale Nordea Fond.

Stuvende fuld
Der var stuvende fuldt i de ellers rummelige lokaler, som fremover skal udgøre hovedkvarteret for henholdsvis den lokale Nordea-afdeling og Danboligs Vordingborg-kontor.
Både Nordeas filialdirektør Gitte Kristensen og daglig leder hos Danbolig Trine Kildemark Olsen udtrykte da også deres glæde og tilfredshed med såvel de moderne indrettede lokaler, beliggenheden og naboskabet, som indbyder til fortsat tæt samarbejde.

Tro på fremtiden
Borgmester Knud Larsen fremhævede byggeriet, fordi det giver optimale forhold for både medarbejdere og kunder.
- Det er jo altid en glæde – ikke mindst for en borgmester – når eksisterende virksomheder bygger nyt. For det viser, at de tror på fremtiden, og dermed tyder alt jo på, at både Nordea og Danbolig vil være at finde i Vordingborg i mange år fremover.
- Med flere og nye butikker i området med dagligvarer og nu også Nordea og Danbolig er området ved at udvikle sig til et center for indkøb og finansielle handlinger. Mit håb er så, at vi fremadrettet – og i lyset af den snarlige indvielse af Danmarks Borgcenter – vil se Algade udvikle sig til et center for specialbutikker i alle størrelser, så vi i Vordingborg kan tilbyde borgerne og turister alt, hvad de har behov for.

Støtte til ”det gode liv”
I forbindelse med indvielsen uddelte filialdirektør Gitte Kristensen tre store checks til støtte for ”det gode liv” i lokalområdet. Vordingborg Idrætsforening ved Hans Jørgen Henriksen modtog 10.000 kroner, som er øremærket til påmontering af hjul på de mange fodboldmål, som ellers er tunge og besværlige at bakse rundt med.
Henrik Sørensen fra FDF Ørslev-Vordingborg modtog støtte på 8.500 kroner til indkøb af et nyt stort 12-mands telt til erstatning for nogle meget gamle og slidte telte.
Jungshoved Lokalråd ved Gerda Silke Holm fik en donation på 15.000 kroner, som skal bruges i bestræbelserne for at bevare nogle af de gamle transformatorstationer, som er blevet overflødige i forbindelse med, at de fleste elkabler er gravet i jorden. De markante bygninger skal i stedet anvendes til formidling af egnens kulturhistorie.
Danmarks Borgcenter var naturligvis også repræsenteret ved indvielsen med konkurrence og chance for at vinde billetter til det kommende oplevelsescenter. Borgcentret har fået støtte på 5 millioner fra den centrale Nordeafond.

Og så var der gratis pølser
Og så havde de mange interesserede ellers lejlighed til at besigtige de nye lokaler, ligesom der var gratis grillpølser fra den lokale pølsemand, øl og vand til de tørstige og popcorn til børnene.

uj

Seneste gallerier
  • FOTOS: Æblernes dag i...
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
Kommende arrangementer
22.
Okt
Hotdogs og Højmesse Køng Menighedsråd
22.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
22.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
24.
Okt
Borgermøde Lokalrådet for Kastrup, Ndr. Vindinge og Næs
24.
Okt
Meditationsgudstjenester Vordingborg Kirke
25.
Okt
RaketVækst Vordingborg Erhverv
25.
Okt
Generalforsamling Mern og Øster Egesborg Sognes Lokalråd
25.
Okt
Foredrag - mød Daniel, der kom som flygtning til Danmark for 7 år siden Køng Menighedsråd
25.
Okt
Generalforsamling Stensved og omegn Lokalråd
25.
Okt
Tove Ditlevsens hjerte KulturArkaden