Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Galleri: Senior-svingom med smurte stemmebånd

Tre dage i streg var der som noget helt nyt musikfestival for ældre i Medborgerhuset i Vordingborg. Hundredevis af seniorer lagde i festivaldagene nostalgiske ører til gamle danske evergreens.

Hele salen klappede, vuggede, dansede og sang med, da der blev taget hul på Ældremusikfestivallens tredje dag, som sluttede med Melodi Grand Prix-sange, hvor Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants lagde ud med Dario Campeottos kærlighedserklæring, der blev efterfulgt af Birthe Kjærs og Johnny Logans grand prix-bidrag.
Over tre dage strømmede seniorer til Medborgerhuset i Kirkeskoven for at hygge sig til lyden af gamle danske hits, lige fra Bamses Venner til optræden ved tidligere bakkensangerinde Elsebeth Iver.

Det var en succesfuld debut for Vordingborgs første ældremusikfestival, og det har længe været tiltrængt ifølge initiativtager Kirsten Vagner, som er aktivitetsmedarbejder på Brænderigården. Hun har i flere år ønsket sig en festival for det ældre publikum, og takket være hjælp fra blandt andet Vintersbølle Aktivitetscenter, Klaus og Karin Strandholm og Vordingborgskolen, der stod for gaveboder og mad.
- Børnene har Vilde Vulkaner, og så er der Festugen, Men der manglede noget for de ældre, siger Kirsten Vagner og fortsætter:
- Det er en kæmpe glæde at se glade smil hos de ældre, der ikke allesammen oplever så meget til daglig og ikke kommer så meget ud. Det giver så meget tilbage, er samarbejdsparterne enige om.
- En ældre dame på 97 havde kun tilmeldt sig til i går. Så da bussen ikke kom, tog hun sin stok og gik hele vejen med rollator fra Chr. Winthersvej, for hun skulle altså til festival, ler Kirsten Vagner, der har besluttet sig for at gentage succesen i uge 22 næste år

Seneste gallerier
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Discofest for...
  • FOTOS: Møns...
Kommende arrangementer
25.
Sep
Kok'n'Roll - Knud Damgaard fortæller om sin tid som kok bag Orange Scene LOF Vordingborg
25.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Åben valgcafé Danske Handicaporganisationer
26.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Tommy og Tanne, foredrag v/Tom Buk-Swienty KulturArkaden
27.
Sep
På job med kroniske smerter Gigtforeningen
27.
Sep
Reception, 25 års jubilæum Mona Sørensen Bisca
27.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
28.
Sep
Modeshow Ivy Women Vordingborg
28.
Sep
Åben debat Enhedslisten Vordingborg