Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
16-årige Emilie Lejre er en klar forstærkning til Vordingborgs førstehold. Den unge spiller har i Solrød trænet sammen med nogle af landets bedste ungdomsspillere.

Generationsskifte i VBK

BADMINTON Som årene er gået, er gennemsnitsalderen på Vordingborgs førstehold stille og roligt ved at passere de 50 år, men det er der nu sat en stopper for. Titlen som danmarksturneringens ældste hold er ved at være en saga blot, for to unge spillere presser sig på og de har gjort det rigtigt godt.
Emilie Lejre på blot 16 år har overtaget pladsen som førstesingle på spindesiden og 17-årige Emil Østerholm er spillet ind som fjerde herresingle.

Favoritter sat på plads
- Vi indledte sæsonen med et knebent 6-7 nederlag i Roskilde og det mente jeg, at spillerne kunne gøre bedre. De viste de ganske eftertrykkeligt i lørdagens hjemmekamp mod Herlev, som på forhånd var en af rækkens topfavoritter, fortæller cheftræner i Vordingborg Badminton Klub, Steffen Lejre.
Vordingborg hallen har ry for at være fortet, hvor gæsterne har svært ved at få point med hjem og gæsterne fra Herlev fik da heller ikke noget forærende.
- Det var vigtigt for os at komme ud af første runde med et 2-2 resultat og det holdt stik. Mikkel Bech og Dorthe Johnsen sejrede i to tætte sæt med cifrene 21-19 og 21-18 i anden mixdouble og Emilie Lejre vandt over Herlevs førstesingle Dorthe Hansen med sætcifrene 15-21, 21-15 og 21-16, fortæller Steffen Lejre.

Herrerne dominerede
Klubbens cheftræner, som er far til Emilie Lejre, kan også mønstre endnu et familiemedlem på førsteholdet og det er fætteren Niels Lejre, der er førstesingle.
Han gjorde kort proces med Herlevs Mathias Amdi Jensen med sætcifrene 21-12 og 21-17 og herrernes dominans fortsatte også for de tre næste spilleres vedkommende.
Kenneth Brasen Hansen havde heller ingen problemer med Herlevs Kenneth Erichsen, der fik en kort fornøjelse med nederlaget 14-21 og 12-21 og det gik heller ikke meget bedre for Bo Zølner, der mødte en veloplagt Simon Zachodnik i tredje herresingle. Vordingborgspilleren knuste sin modstander med sætcifrene 21-12 og 21-11, inden Emil Østerholm satte punktum for den flotte herredominans med en tresætssejr på 21-14, 20-22 og 21-16 over Joachim Weng Petersen.

Tætte kampe i doublerne
Gitte Larsen og Dorthe Johnsen kunne med en tresætssejr i første damedouble skrue stillingen op på syv sejre til hjemmeholdet og med yderligere to vundne herredoubler var sejren på 9-4 i hus.
De sidste to herredoubler måtte dog ud i tre sæt, før arbejdet blev gjort helt færdigt. Emil Østerholm og Thomas Birk vendte 18-21 i første sæt til en sejr med sætcifrene 21-18 og 21-17 i de to efterfølgende sæt mod Herlevs Anders Friis og Joachim Weng Petersen i anden herredouble. Og Kenneth Brasen Hansen med sin makker Simon Zachodnik i tredje herredouble sendte med sætcifrene 21-17, 19-21 og 21-13 over Kenneth Erichsen og Bo Zølner Vordingborg op på en foreløbig andenplads i danmarksseriens grundspil med fire point for to kampe.
- Spillerne viste gejst og indstilling og fik skabt en god stemning i hallen, så jeg kan kun være tilfreds med den stærke indsats, fortæller Steffen Lejre.

Danmarksserien grundspil: Vordingborg BK - Herlev Badminton 9-4 .

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
  • FOTOS: Frivillig...
Kommende arrangementer
18.
Okt
Efterårsferie for hele familien Danmarks Borgcenter
18.
Okt
Efterårsferie for børn på biblioteket KulturArkaden
18.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
18.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
18.
Okt
Børnenes efterårsferie, skattejagt i Vordingborg Vordingborg Handelsforening/Bycentrum Vordingborg
19.
Okt
Efterårsferie for hele familien Danmarks Borgcenter
19.
Okt
Efterårsferie for børn på biblioteket KulturArkaden
19.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
19.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
19.
Okt
Børnenes efterårsferie, skattejagt i Vordingborg Vordingborg Handelsforening/Bycentrum Vordingborg