• www.henriks-hvidevarer.dk

Michael kromann er chef for GF Forsikrings afdeling i Næstved og i Vordingborg. Sidstnævnte åbner på fredag på Næstvedvej 2 i Vordingborg. Foto: Mille Holst

GF Forsikring vender tilbage til Vordingborg

Efter ti års fravær vender GF Forsikring 1. februar tilbage til Vordingborg.

Vordingborg GF Forsikring vender 1. februar tilbage til Vordingborg, hvor virksomheden åbner kontor hos Øernes Revision på Næstvedvej 2.
Michael Kromann er chef for afdelingen i Vordingborg og i Næstved og vil være en af fire medarbejdere, man kan møde på kontoret i Vordingborg, der også tæller en assurandør (Henrik Pedersen) og to rådgivere (Lonnie Horn og Maria Ploug).
- Vi er et forsikringsselskab, der er medlemsejet, og derfor vil vi gerne være der, hvor medlemmerne er, fortæller Michael Kromann, der dermed røber, at GF Forsikring har godt tag i de Sydsjællandske kunder. En af de ting, der er vigtige for virksomheden er ifølge Michael Kromann, at der er god tilgængelighed. Det betyder ikke bare at have kontor tæt på, hvor kunderne bor, men også at det er nemt at få en medarbejder i tale.
GF Forsikring fyldte 50 år i 2017 og faktisk startede man  med det samme en afdeling i Vordingborg, som for ti år siden rykkede til Næstved. Nu kommer virksomheden tilbage igen.
Michael Kromann fortæller, at man altid er velkommen til at kigge indenfor på kontoret eller ringe på telefon 55 37 20 01 og få en snak om, hvad virksomheden tilbyder. Eller man kan kigge forbi, når GF Forsikring engang i løbet af foråret holder reception.

Michael kromann er chef for GF Forsikrings afdeling i Næstved og i Vordingborg. Sidstnævnte åbner på fredag på Næstvedvej 2 i Vordingborg. Foto: Mille Holst

GF Forsikring lejer sig ind hos Øernes Revision og åbner fredag i indeværende uge. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar