Græsslåning...

Angående debatten om græsslåning i Sydtid nummer 31- tirsdag 30. juli 2019.

Siden jeg var barn og til nu, har billister aldrig taget hensyn til de bløde trafikanter, Hverken på den røde plads (Torvet og Algade). Selv om det er en gågade, skal vi bløde trafikkanter springe for livet - selv om der står ”gågade” og ”vis hensyn bilister max 15 km/t” og ikke 20-30 km/t.
Mere om Græsslåning i vejrabatten mellem Vordingborg og Nyråd, hvor bilisteren ikke blænder ned i mørket ved møde af de bløde trafikanter.
På grund af at vejrabatten ikke er slået og bilisterne har svært ved at se de bløde trafikanter, så vidt jeg ved, er der en cykelsti og uden anset om der er slået græsslåning på dette stykke vej, har bilisteren aldrig blændet ned. Kun få, men også i det sidste øjeblik. Og Gitte Olsen, hvis du ikke kan se små liv derude i rabatten bør du gå til Louis Nielsen, måske kunne du komme med i ny reklame i vejrabatten med briller og uden briller. Og tro ikke kun at det er her men mange steder i selv Vordingborg Kommune (kæmpe tak til vej og park og politikkerne med flere). Lad græsset gro, se de små liv derude som gaven os mennesker. Uden de små liv var vi ikke til.  Så værn om de små liv i naturen og blomster med mere. Men der hvor der er skilte og T-kryds med mere skal der slås græs af i seks meters afstand, på grund af sikkerhed i trafikken for bileren og de bløde trafikanter.

 

Carsten Gliese
Elmealle 16, 1. th
4760 Vordingborg

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar