Hanne Holm og Jesper Saksenborg i gården hos Hotel Møen. Foto: Mette Neerup

Hanne, Jesper og herlighederne

Det sagnomspundne traktørsted ”Hotel Møen” får nyt liv ved Hanne Holm og Jesper Saksenborg, der også driver cateringfirmaet ”Hannes Herligheder”.

Stege Hvis alt går efter planen, åbner Hotel Møen igen den 1.juni. Denne gang som ”a la carte” restaurant, samt bed and breakfast. 
- Det har vi haft lyst til i mange år, siger Hanne Holm, der har rejst meget i Italien og dér er blevet inspireret til også at have overnattende gæster. 
- Vi bibeholder cateringdelen, som den er, siger Hannes mand Jesper Saksenborg og erkender samtidig at det bliver en stor og spændende udfordring. 
- Vi har heldigvis stor opbakning fra familien, der kan hjælpe på både indretnings- og køkkensiden, forstsætter han, og tilføjer at parret kun har mødt positiv respons fra alle sider.
- Vi vil bringe det tilbage, så det kommer til at fremstå og køre i Gyllas ånd, siger Hanne, der her tænker både på menuen med smørrebrød og ”mormormad” samt indretningen af værelserne, der vil blive møbleret med flere af Gyllas gamle møbler. 

Gårdmiljø
Det kræver en del istandsættelse af blandt andet værelser, gården og den bagvedliggende have, før Hotel Møen igen kan åbne dørene for kunder. - Vi har et rigtig godt samarbejde med fonden bag Hotel Møen, fortæller Jesper, der samtidig løfter lidt af sløret for drømme om en sansehave og en danseestrade i gården. 
- Vi skal være helt klar til tirsdagsmarkederne, siger Hanne, der i første omgang vil være kokken i køkkenet på Hotel Møn og dermed det faste omdrejningspunkt. Og med sin årelange erfaring inden for branchen og parrets fælles passion for at få denne ”perle” til at genopstå, ser det ud til at Hotel Møen går en lys fremtid i møde. 

Hanne Holm og Jesper Saksenborg i gården hos Hotel Møen. Foto: Mette Neerup

Hanne Holm fra Hannes Herligheder overtager Hotel Møen. Foto: Mette Neerup

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar