Jan Zacho, butikschef i Harald Nyborg Vordingborg, der åbner torsdag 7. november. Foto: Mille Holst

Harald Nyborg åbner butik

På torsdag åbner Harald Nyborg i Vordingborg. Butikken er den trediestørste Harald Nyborg i landet og der er masser af køtilbud på åbningsdagen.

Vordingborg På torsdag den 7. november åbner Harald Nyborg på Vindrosen 1A i Vordingborg. Her lå indtil for nylig Daells bolighus, der er en del af samme koncern som Harald Nyborg.
Den nye butik bliver landets trediestørste Harald Nyborg  med sine 2.000 kvadratmeter fyldt med julepynt, sprinklervæske, legetøj, tv, spabad, værktøj, rengøringsmidler, schips og slik og meget, meget mere.
Klokken 8 torsdag morgen slår butikken dørene op til et væld af åbningstilbud, og for dem, der står i kø op til åbningen underholder Blæserbanden fra klokken 7 om morgenen.
Butikschef er Jan Zacho, og han glæder sig over, at det har været muligt at omskole medarbejderne i den nu lukkede Daells Bolighus, så de er flyttet med over i Harald Nyborg, hvor de de seneste uger har været fuldt beskæftigede med at rigge butikken til. Derudover har han ansat 13 ekstra mand - både over og under 18 år. I sidste uge blev de færdige med at sætte varer på plads og har siden kunnet koncentrere sig om at få skilte op. Søndag inviterede Jan Zacho medarbejderne en tur i Vordingborg Bowlingcenter til spisning og hygge som tak for det store arbejde med at gøre butikken klar til åbningen torsdag morgen.
Butikken i Vordingborg er den tredie Harald Nyborg, som Jan Zacho er med til at åbne. Desuden er det den første Harald Nyborg i landet, der skipper de store fakturaer og istedet går over til kasseboner.

Jan Zacho, butikschef i Harald Nyborg Vordingborg, der åbner torsdag 7. november. Foto: Mille Holst

Jan Zacho og medarbejderne i fuld gang med at sætte varer på plads i Harald Nyborg, der åbner butik i Vordingborg torsdag. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar