Lena Sigil er født i Stockholm, men kom som syvårig til Vordingborg og har boet her stort set lige siden. Nu åbner hun Lydolphs isbar i Vordingborg. Foto: Mille Holst

Her åbner Lydolphs isbar

Vordingborg får nu en ny isbar, hvor is både sælges i vafler og efter vægt. Indehaveren vil desuden lære byens borgere, at rigtig flødeis ikke løber og en softice kan derfor sagtens pakkes ind og tages med hjem.

Vordingborg På Algade 18 åbner Lena Sigil torsdag 11. april en ny isbar i Vordingborg. Lydolphs isbar er navnet, og det har Lena Sigil med sig fra sin tidligere forretning i Nakskov.
- Jeg var træt af at køre frem og tilbage, fortæller Lena Sigil om grunden til at hun sidste år solgte isbaren i Nakskov, men det var egentlig ikke hendes plan at åbne en ny i Vordingborg i stedet. Men sådan er det blevet. Venner og bekendte, der syntes at ideen om en isbar i Vordingborg var en god idé,  fandt frem til lokalet i Algade, og samarbejdet med Premier Is var nemt at genoptage efter årene i Nakskov.
I Lydolphs isbar kan man købe softice og vafler med iskugler og med tiden er det også planen at her skal serveres kaffe. Konceoptet er stor softice i god kvalitet.
I den forbindelse er det vigtigt for Lena Sigil at fremhæve netop Premier is.
- Fordi det er flødeis og det er dansk produceret, og det er jeg rigtig glad for, siger Lena Sigil og forklarer, at softice findes i mange forskellige kvliteter afhængigt af, hvor meget fløde, der bruges. Lena Sigil sværger til meget fløde, og det har den fordel, at man kan købe softice og få pakket ind, så man kan tage den med hjem.
- Softice af fløde løber ikke, så jeg skal lære folk at købe is med hjem, siger Lena Sigil, der i Nakskov solgte masser af softice i vafler, som blev pakket ind og taget med hjem. Sigil sælger også softice efter vægt. Man kan simpelthen komme med sin egen skål og få den fyldt op.
I Lydolphs isbar sælges der desuden italiensk is fra Bravissimo.
Når Lydolps isbar åbner på torsdag bliver det med gratis softice med drys hele dagen i tidsrummet 11-18. Åbningstiderne vil fremover være 11-20 og søn- og helligdage 12-20.
- Men vi lukker ikke så længe der er kunder, siger Lena Sigil.
 

Lena Sigil er født i Stockholm, men kom som syvårig til Vordingborg og har boet her stort set lige siden. Nu åbner hun Lydolphs isbar i Vordingborg. Foto: Mille Holst

Lena Sigil bag disken i Lydolphs Isbar, der åbner torsdag 11. april. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar