Der var fuldt hus til nytårskomsammen i sognegården, som Sognepræst Lisbeth Sinnet Froholdt tidligere har afholdt i konfirmandstuen i Nyråd. Foto: Ulrik Jensen

Her er hygge i højsædet

Der var fuldt hus i sognegården på Færgegårdsvej i Vordingborg, da et halvt hundrede deltagere på årets næstsidste dag var tilmeldt kirkens traditionelle nytårsarrangement.

Vordingborg Det var som sædvanlig sognepræst Lisbeth Sinnet Froholdt, som stod for Vordingborg Kirkes nytårsarrangement, der tidligere har været holdt i konfirmandstuen i præstegården i Nyråd. Nytårssammenkomsten er imidlertid blevet sådan et tilløbsstykke, at Lisbeth Sinnet Froholdt har valgt at rykke arrangementet til de større lokaler i Vordingborg, hvor der også er bedre køkkenfaciliteter.
Ifølge sognepræsten og et par af deltagerne, som har været med alle gange, var det ottende eller niende år i træk, at der blev afholdt nytårskomsammen, hvor det altid er hyggen og samværet, som er i højsædet.
Som vanligt indledtes med bobler og kransekage og fællessang. Og så gik det ellers slag i slag med julehistorier, quiz og musikalske indslag. Det var Lisbeth Sinnet Froholdts mand Jens Froholdt, som stod for årets nytårsquiz.
Nytårsmenuen bestod af røget hellefisk til forret og så en buffet med blandt andet kalvesteg, glaseret skinke og flere salater. Der var friske bær til dessert og til det hele gode vine eller vand. 
Der var tid til eftertanke og snak om det forløbne år og naturligvis et ”Vær velkommen” til 2020.

Der var fuldt hus til nytårskomsammen i sognegården, som Sognepræst Lisbeth Sinnet Froholdt tidligere har afholdt i konfirmandstuen i Nyråd. Foto: Ulrik Jensen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar