Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
De nominerede er fundet og hvem der i år løber med idrætspriserne bliver afsløret torsdag den 20. april, hvor der er lagt op til en stor fest i Mønshallerne.

Hvem får årets idrætspriser

KOMMUNEN Feltet er tæt, når Vordingborg Idrætsråd og Vordingborg Kommune i samarbejde med Øernes Revision og Møns Bank indbyder til overrækkelse af årets idrætspriser torsdag den 20. april.
Her skal der uddeles fire priser og de lokale idrætsudøvere skal samtidig have et ekstra skulderklap for at have vundet danske mesterskaber eller medaljer ved internationale mesterskaber.
Juryen har gennemgået indstillingerne af kandidaterne til årets idrætspriser og hvem der i år løber med titlen som årets forening, årets idrætstalent og årets idrætsleder afsløres på selve aftenen.
Juyen, der består af repræsentanter fra Vordingborg Kommune, Vordingborg Idrætsråd, Øernes Revision, Møns Bank og Sydsjællands Tidende, har dog løftet sløret for, hvem der er nomineret til titlerne.

40.000 kroner på højkant
- Til prisen som årets idrætstalent/udøver har vi nomineret fire personer, som udfolder deres idræt på hver deres måde og de nominerede er skytten Sarah Garn Hansen, svømmeren Phillip Krogh Brønnicke, bueskytten Simon Olsen og fægteren Erik  Prock, fortæller Henrik Pape Hansen, formand for Vordingborg Idrætsråd.
De nominerede til titlen som årets idrætsleder/ildsjæl er Tina Ørum Hansen - Gymnastikforeningen Præstø Fjord, Karl Frederik Jensen - Nyråd Idrætsforening, Per Damkjær Juul - Vordingborg Badminton Klub samt Annelise Karlshøj - Vordingborg Gymnastik Forening.
De nominerede til titlen som årets forening og årets ”runner up” er Møns Fodboldklub, Nyråd Idræts Forening, Sydsjællands Floorball, Vordingborg Judo og Jiujitsuklub samt Ørslev Gymnastik og Idrætsforening.
Den samlede værdi af de fire priser udgør i alt 40.000 kroner.

Fru Iversen kikker forbi
Det er gratis at deltage i selve prisoverrækkelsen fra klokken 19, mens spisningen koster 169 kroner inkl. øl/vin eller vand og tilmelding kan ske til Mønshallernes hjemmeside: www. moena.dk eller på www.moensbank.dk/140. senest den 17. april.
- Som noget nyt er der nemlig spisning og underholdning fra klokken 18 og vi håber mange foreninger vil se årets nyskabelse med spisning som en oplagt mulighed for at ”aflønne” deres frivillige kræfter, fortæller Henrik Pape Hansen.

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Discofest for...
  • FOTOS: Møns...
Kommende arrangementer
26.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Tommy og Tanne, foredrag v/Tom Buk-Swienty KulturArkaden
26.
Sep
Åben valgcafé Danske Handicaporganisationer
27.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
27.
Sep
På job med kroniske smerter Gigtforeningen
27.
Sep
Reception, 25 års jubilæum Mona Sørensen Bisca
28.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
28.
Sep
Besigtigelse, Vordingborg Nord Kommissarius ved Statens Ekspropriationer på Øerne
28.
Sep
Åben debat Enhedslisten Vordingborg
28.
Sep
Modeshow Ivy Women Vordingborg