• www.henriks-hvidevarer.dk

Carsten Hansen. Foto: Mikkel Nordvig

Jeg knapper lige en kvajebajer op til Carsten

Når man er ny – i en ny situation, på en arbejdsplads, et hold eller andre steder, hvor der skal leveres en indsats, begynder man typisk med en vis pulje af goodwill. Der er forståelse for, at fejl kan ske, når man ikke rigtig har rutinerne inde under huden. Sydsjællands Tidendes spritnye mand på sporten valgte at knalde hele puljen af i sidste uge.

Det burde være til at finde ud af
I forbindelse med hvad der burde være en overkommelig tjans, selv for en fumlende nybegynder, lykkedes det herren at klokke i det, så det formentlig stadig ringer for hans ører. Han havde lagt vejen forbi Nyråd IF´s boldbaner for at hilse på det nye kvindehold, der havde hjemmebanedebut. Her så han noget fodbold og tog nogle billeder og fik sig en god snak med holdets træner, Carsten Hansen, hvorefter han kører hjem og sætter sig til tasterne. I den artikel, der kommer ud af det, kalder han nu fornævnte træner Carsten Jensen, ikke én, men adskillige gange.

 

Muligvis en teknisk fejl…

Medarbejderen siger, at han desværre ikke kan udtale sig om enkeltsager. Han påpeger dog, at teknikken bag sådan en artikel er utrolig kompliceret, og at fejl kan opstå.
- Jeg kan ikke se, at det vil gavne nogen, at der bruges tid og ressourcer på at placere et ansvar. Nu er det tid til at se fremad, runder den pågældende medarbejder af.

Carsten HANSEN kan til hver en tid kigge forbi Mikkel Nordvigs kontor og inkassere den kvajebajer, han så rigeligt har fortjent.

Carsten Hansen. Foto: Mikkel Nordvig

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar