• www.henriks-hvidevarer.dk

Jonna Greve har åbnet klinik for fodterapi i nyrenoverede lokal på Krægestræde i Vordingborg - lige bag Goldschmidts hus. Foto: Michael Thønnings

Jonna har fod på det i Krægestræde

Jonna Greve har netop åbnet klinik for fodterapi på Krægestræde 1 i Vordingborg, hvor der er god plads og lettere adgang.

Vordingborg Der var ikke så megen plads til alle i de lokaler på Algade, hvor fodterapeut Jonna Greve før holdt til, men med sin nye klinik på Krægestræde 1 - lige bag Gåsetorvet, er der masser af muligheder.
- Jeg har faktisk ekstra lokaler, så hvis der var en fysioterapeut eller en diætist, så kunne man sagtens lave noget også, siger Jonna Greve, der netop har åbnet sin Klinik for fodterapi, i de nye lokaler den 1. november.
- Her er også mulighed for at man kan komme ind, hvis man er dårligt gående, siger hun og påpeger at det var en af de vigtigste ting, da hun kiggede efter nyt.
- Men her er skønt - jeg nyder at have så meget plads, siger hun og påpeger at patienterne har taget stedet til sig.
- Jeg er faktisk booket fire uger frem og jeg har taget mit ydernummer med, så der er også en del henvisninger, siger hun.
Det er blandt andet hjælp med fodbehandlinger, bøjler og indlæg, der klares - især for sukkersygepatienter.
- Men faktisk burde alle gå til fodterapeut - det er lige så vigtigt, som at gå til tandlægen for ens fødder betyder meget for resten af ens krop, siger hun.
 

Jonna Greve har åbnet klinik for fodterapi i nyrenoverede lokal på Krægestræde i Vordingborg - lige bag Goldschmidts hus. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar