• www.henriks-hvidevarer.dk

Lone Nielsen med sin pileflet. Foto: Mette Neerup

Jul på Nordfeld

Både lørdag og søndag var der julemarked i den gamle hestestald på Nordfeld gods.

Møn Det stemningsfulde julemarked i hestestalden på Nordfeld Gods nord for Stege, opstod som kombineret loppe- og julemarked for 13 år siden, da Hanne Haubroes datters skoleklasse havde brug for et tilskud til  lejrskole. 
- Vi var et par mødre der arrangerede markedet og vi syntes det var så sjovt at vi året efter gentog det som julemarked. Og det er vi blevet ved med. Nu er det kun for sjov og af ren lyst, fortæller Hanne Haubroe, der sammen med sin mand Jens Haubroe, ejer Nordfeld. 
- I år har jeg især brugt kogler og det har virkelig solgt godt, fortsætter Hanne, der har kreeret en masse smukke juledekorationer og adventskranse med ting fra skoven omkring godset. 
Foruden dekorationer er her et fint udvalg af smukke håndarbejder, pileflet og træ. - Der har været rigtig mange mennesker, især i går, siger Lone Nielsen, der sælger pileflet af eget design. 
- Der har været stor afsætning på vores ting, så det kan vi ikke klage over, smiler Lone, der tager på flere markeder for at sælge sine ting, men dog kun på Møn. Det er en fast kerne på seks sælgere på Nordfeltd julemarked og pladsen er lidt trang. 
- Vi har haft snakket om at flytte markedet til noget større, siger Hanne, men her er så hyggeligt i den flotte stald, så vi har ikke nænnet det, fortæller hun.

Lone Nielsen med sin pileflet. Foto: Mette Neerup

Et udvalg af Hanne Haubroes juledekorationer. Foto: Mette Neerup

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar