Banneret med ”Tryg julefrokost” er blevet glemt i Vordingborgs bybillede. Nu kommer det snart ned. Foto: Mille Holst

Julen varer lige til Påske...

De sidste julefrokoster er for længst slut, men et banner fra politiets kampagne ”Tryg julefrokost” hænger fortsat i Vordingborgs handelsstrøg til stor morskab for de, der stadig bemærker det.

Vordingborg I Vordingborg tager man det helt bogstaveligt, når man siger, at ”Julen varer lige til Påske”.
Et banner fra politiet er i samarbejde med blandt andet Vordingborg Kommune og Bycentrum Vordingborg i efteråret blevet hængt op over passagen mellem byens boghandel og isenkræmmeren Kop og kande. ”Tryg julefrokost” er et signal til borgerne om, at i månederne med julefrokoster er der mere politi i gaderne end sædvanlig for netop at gøre hjemturen fra en sen julefrokost mere tryg.
Selvom julen måske nok varer til påske, så er der altså ikke længere mere politi i gaderne, og at banneret fortsat hænger oppe skyldes en forglemmelse. Det bekræfter Finn Hemmingsen fra Vordingborg Festuge, som er dem, der har stået for ophængningen og også skulle have taget banneret ned i forbindelse med nedtagningen af handelsforeningens julebelysning. Han er fluks gået i gang med at finde folk til at tage banneret ned igen og regner bestemt med at det nås før påske.
- Men det kommer op igen når juleudsmykningen skal op, siger han og regner med det bliver omkring 1. november. For også til næste jul skal det være trygt at gå hjem fra julefrokosten.

Banneret med ”Tryg julefrokost” er blevet glemt i Vordingborgs bybillede. Nu kommer det snart ned. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar