Kære Bjarne Malmros...(2)

Tak for svar!
Jeg er ganske tilfreds med det sidste afsnit, hvor du skriver, at i vil etablere et sted til rygerne. Det var det, som jeg forsøgte at plædere for. Jeg forudsætter naturligvis, at det ikke bliver i indgangen!
Det kan altid diskutere, hvad “meget rygning“ skal defineres som. 
Jeg synes stadig, at det skal undgåes, at de fremtidige generationer skal udsættes for røg og rygende mennesker. Børn vælger ikke selv! Vi voksne skal sikre røgfri miljøer for børn og unge.
Jeg beklager naturligvis, at Vordingborg Kommunes bestræbelser og samarbejde med Kræftens Bekæmpelse for at sikre børn og unge mod rygning ikke gælder i DGI byen. Det er vel et af resultaterne ved at privatisere Sport-og Vandhusaktiviteterne? 
Du fornemmer sikkert, at jeg synes, at det er en dårlig ide at privatisere hele dette område og afhænde sig muligheden for indflydelse.
Sydsjællands Tidende bruger jeg som medie til at komme ud med budskabet til så mange som muligt. Dette er ikke en privat sag mellem dig og mig. Det handler om de fremtidige generationer. Og jeg har ikke mødt forståelse for sagen, når jeg har taget det op i DGI regi. 
Men tak fordi der nu bliver etableret et område for rygerne, hvor børn og unge ikke behøver at være. Hvornår kunstgyngerne kommer vedrører ikke rygespørgsmålet.

 

Anette Ferdinand 
Broskovvej 3
4733 Tappernøje

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar