• www.henriks-hvidevarer.dk

Kære folketingskandidat Brigitte Jerkel (C)

Tak for din ansøgning om forlængelse af din stilling som folketingsmedlem.

"Nærpolitiet skal styrkes," skriver du. Det er jeg helt enig i. 
Men hvorfor har dit parti så været med til - også fra justitsministerposten - at gøre det modsatte siden 2001? Det glæder mig, hvis I er kommet på bedre tanke ... og holder fast i dem.

Du vil også have uddannet flere læger, men det er værd at være opmærksom på, at det var en regering, hvori dit parti havde statsministerposten, som skar så drastisk i optaget til lægeuddannelsen, at der derved blev skabt den lægemangel, som vi stadig lider under. 
Dengang var samspillet tydeligt mellem regeringens undervisningsminister, Bertel Haarder, og  lægeforeningen, der gned sig i hænderne, for nu kunne den presse den pæne lægeløn endnu højere op   

Du skriver, at "boligskatterne skal sættes ned". Det appellerer givetvis til mange boligejere, men det er værd at have for øje, at lavere boligskatter betyder højere ejendomspriser; det gør det sværere for næste generation. Derved bliver lavere boligskatter til omfordeling fra dem, der har mindst, til dem, der har mest. Når du betegner ejendomsvurderinger som "vanvid", bør du anvise en anden måde at boligbeskatte på. 

Selv om vi er tæt på valgdagen, kan din ansøgning endnu nå at komme i betragtning, når du kvalificerer dig på ovennævnte punkter.

Bedste hilsener,

Søren Rønhede
C. C. Hallsvej 1
4760  Vordingborg

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar