• www.henriks-hvidevarer.dk

Kære statsminister Lars Løkke Rasmussen.

RASMUS PALUDAN SKAKMATTER DANMARK.

Jeg synes, du skal handle øjeblikkelig og ikke udskyde til efter valget.

Hvordan kan du og regeringen tillade, at Rasmus Paludan, uden videre, kan slippe godt fra at sætte ild til koranen i vores hovedstad København, når det ikke engang er tilladt med bål i gaden?

Rasmus Paludan sætter i kraft af sin ytringsfrihed ikke blot ild til koranen, men til hele nationen Danmark, og befolkningen bliver taget som gidsel og sat i bås.

Hændelsen bliver sendt på tyrkisk TV, og den muslimske verden kan kun opfatte, at Danmark bakker Rasmus Paludan op ovenikøbet med politibeskyttelse.

Jeg troede, vores regering og Folketing havde lært af Jyllands Postens Muhammed-tegninger, og de barske følger med terrorfrygt for Danmark og den danske befolkning.

Hvorfor tillade en gentagelse fra en enkeltperson, som sætter ild til bålet og koranen for at opnå omtale og stemmer til Folketinget?

Folketinget har accepteret muslimer i Danmark, samtlige borgere har religionsfrihed, så det bør være en uskreven lov i Danmark, at vi alle skal vise hensyn og respekt for religion, bibel som koran og den enkelte borger.

JEG MENER, YTRINGSFRIHEDEN SKAL VÆRE UNDER ANSVAR, og Rasmus Paludan kan ikke som enkeltperson tage ansvaret, hvis det hele eskalerer og buldrer løs.

Ordet ytringsfrihed er misfortolket og skævdrejet, og uden rammer for at sikre fred, respekt, god tone og medmenneskelighed.

I politikere har næsten alle reageret neutralt i denne sag for at undgå  ”at spille Rasmus Paludans spil”, men derved bakker I ham op med hans parti program og bål i gaden.

Så få dog genindført BLASFEMILOVEN, hvis det er det der skal til, for at undgå at blive taget som gidsel som dansk statsborger i Danmark.

Vores land befinder sig dagligt i højeste terrorberedskab, så hvorfor være med til at forværre situationen for Danmark og dets befolkning?

Du har som statsminister ansvaret for Danmarks politiske gøren, og sikre et trygt Danmark.

 

Peter Jantzen
Præstø

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar