• www.henriks-hvidevarer.dk

11 styk friske nye lærere fra Absalon i Vordingborg. Foto: Klaus Lohmann

Klar til arbejdslivet

Et lille hold nyuddannede lærere dimitterede i fredags fra læreruddannelsen i Vordingborg.

Vordingborg Det var en festlig dag i fredags, da 11 nyuddannede lærere dimitterede fra Absalon i Vordingborg. Blandt dem fik Oliver Nani prisen for årets bedste bachelorprojekt, der omhandlede lærernes relationskompetencer, som både skal kunne rumme børnene, forældrene og kollegerne. 
Dimittend Rasmus Raben høstede bragende klapsalver for sin tale, hvori han roste uddannelsesinstitutionen for sit studiemiljø og sin faglighed. Personligt havde et uddannelsesskifte fra universitetet til læreruddannelsen på Absalon intet mindre end ændret hans liv til det bedre.
Netop et godt socialt miljø og en høj faglighed er noget dimittenderne generelt bakker op om.
Pernille Henning fra Næstved føler således at hun er blevet godt klædt på stil at kaste sig ud i lærergerningen. (Hun har har kristendom, historie og dansk som liniefag). 
Uddannelsesleder Lonnie Stahl fortalte dimittenderne om, hvordan alle øjne i samfundet altid følger de nye lærere i deres virke og mindede om, hvor vigtigt det er, at der bliver set på dem som de professionelle lærere de er. 
Borgmester Mikael Smed (S)  stillede sig i sin tale i samme bldgade og glædede sig desuden over, at der nu er blevet sendt endnu et kuld friskuddannede lærere på gaden.
Han roste dem for deres valg af preofession, og bekendte, at der er stor brug for dem både lokalt i Vordingborg kommune men også i omegnskommunerne.
 

11 styk friske nye lærere fra Absalon i Vordingborg. Foto: Klaus Lohmann

Pernille Henning fra Næstved føler sig godt klædt på til at arbejde som lærer. Foto: Klaus Lohmann

Uddannelseleder Lonnie Stahl. Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar