• www.henriks-hvidevarer.dk

Foto: Hans Kurt Frederiksen

Klog og taktisk kvindekamp

Vordingborgs kvinder sikrede sig endnu en sejr på hjemmebane i weekenden.

Fodbold Sæsonens anden hjemmekamp bød ligesom den første på en sejt til Vordingborgs kvinder i Kvindeserie Øst.
Det første mål scorede Steffie Sylvest Rasmussen efter bare fire minutters spil, og Anna Vinther Kaptain beseglede sejren med en scoring fire minutter før tid.
Ifølge træner Brian Baran leverede kvinderne en både klog og taktisk kamp mod Allerød, men han har det kun fra sin medtræner Claus Pedersen. Selv sad han nemlig i Italiens efterårsvarme og overlod styringen af holdet til  sin medtræner.
Weekendens sejr giver NFC/VIFs kvinder 9 point og en solid placering som nummer fem ud af 12 hold. Godt nok er der ni point op til førstepladsen, men træner Brian Baran er godt tilfreds med midterplaceringen.
- Kan vi lave en midterplacering som oprykkerhold, så er vi stolte, siger Brian Baran og  mener, at rækken er præcis, som han havde forventet med fokus på fysisk spil.
- Pigerne synes også, det er fedt, at de lige har skullet steppe op, og der er mere intensitet til træningen, siger træneren og fortsætter:
- Det er forventet, at vi ligger dér, med det spillermateriale, vi har.
Brian Baran minder om, at holdet ikke er blevet forstærket med nye spillere, men blot har fået to tilbage efter langtidsskader.
- Det er 100 procent forventet, at vi ville vinde og tabe og vi skal lige vænne os til rækken, siger han og ser frem til at skulle evaluere indsatsen senere på efteråret.

Næste hjemmekamp
NFC/VIFs næste hjemmekamp er mod puljens nummer to Frederiksberg Boldklub og spilles på Vordingborg stadion lørdag 6. oktober klokken11.

NFC/VIF 2-0
Målscorere: Steffie Sylvest Rasmussen og Anna Vinther Kaptain.

Foto: Hans Kurt Frederiksen

Foto: Hans Kurt Frederiksen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar