Nykøbing F. i mørke trøjer og Brøndby i gule. Kampgejsten er stor og der bliver gået til den. Foto: Mette Neerup

Kom så piger...

Pigespillere fra Brøndby IF havde træningslejr i Stege, men ingen lokale piger at spille mod.

Fodbold Træner for U11-pigefodboldspillerne fra Brøndby IF er Michael Skov, der er født og opvokset på Møn. Sammen med sine fodboldspillere og en gruppe engagerede forældre drog han i fredags til Stege på træningslejr. 
- Vi er indkvarteret på Stege skole og låner Møns fodboldklubs faciliteter. Det er så fint, siger Michael Skov, der har inviteret pigehold fra Vordingborg og Nykøbing F. til at dyste imod sine spillere. 
- Her er jo ingen pigehold, men på en ø med 9.500 indbyggere burde der da være basis for det. Det er derfor jeg har lagt træningslejren her, som en inspiration og en opfordring til Møns fodboldklub om at få gang i pigefodbolden, fortsætter Michael Skov.
BIF-træneren tilføjer at hans piger skulle spille mod det lokale drengehold søndag, hvor forventningen var, at de spillede lige op.

Brøndbynavnet motiverer
- Træneren for det mønske drengehold har aldrig oplevet så hurtig en tilmelding til en kamp, som til den i morgen, siger Michael Skov, der er bevidst om, at bare udsigten til at spille mod en storklub som Brøndby, motiverer de unge spillere ekstra. 
Han er således også selv bevidst om, at give noget tilbage.
- Jeg har i hele min barndom og ungdom spillet her i Stege og nu hvor jeg træner mine piger i Brøndby, er det her en måde at give noget tilbage, siger Michael Skov. 
Som dommer havde Michael forsøgt at få fat i Jakob A. Sundberg,  der i sommer rykkede op som Superliga-dommer. 
- Han er den første Superliga-dommer fra Møn og skulle faktisk have dømt kampene i dag. Desværre blev han forhindret, men hans far overtog tjansen, smiler Michael Skov, der i øvrigt har trænet med begge i løbet af sin fodboldkarriere på Møn.

Nykøbing F. i mørke trøjer og Brøndby i gule. Kampgejsten er stor og der bliver gået til den. Foto: Mette Neerup

Pigerne fra Nykøbing F har lige scoret et mål under stor jubel fra forældre og træner på sidelinjen Foto: Mette Neerup

Nova Skov på snart 10 år med sin far, træner Michael Skov. -Nova kender Møn, for hendes farmor bor hernede og i eftermiddag skal hele holdet på Møns Klint, siger Michael. Foto: Mette Neerup

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar