Krokodillezoo har fået to pumakillinger til deres helt nye udendørs anlæg, hvor også alligatorer boltrer sig. PR-foto

Krokodillezoo udvider

Krokodillezoo på Falster udvider med et udendørs anlæg med blandt andet Galapagosskildpadder, alligatorer og to pumakillinger.

Zoo Den 1. juli åbner Krokodille zoo på Nordfalster.   Her lever eksemplarer af alle verdens 23 nulevende krokodillearter under samme tag.Som noget helt nyt har den 19 år gamle zoo udvidet med et udendørs anlæg, hvor der netop er flyttet to legesyge pumakillinger på 11 måneder ind. Her kan du også komme helt tæt på nutidens levende dinosaurer, Galapagos skildpadderne. Fra deres anlæg går turen over en gangbro til zoo’ens alligatorsø, hvor amerikanske alligatorer udfolder sig. Udendørs zoo’en har også papegøjer og træleoparder - sidstnævnte er først aktive om natten og kan erfor opleves i Natzoo hver aften i juli måned klokken 22 til midnat.
- Udendørsarealerne bringer dig tæt på de allersmukkeste kattedyr, både om dagen og om natten. Pumakillingerne underholder dig med leg og nysgerrighed i dagtimerne, hvorimod vores to træleoparder på 4. år bringer dig tæt på nattens mulm og mørke, med masser af leg og mystik i de mørke timer i natzoo, fortæller direktør i Krokodille zoo, Rene Hedegaard,i en pressemeddelelse.
Som noget nyt, har Krokodillezoo desuden opført en udendørsscene med masser af stå- og siddepladser til publikum. Den er i brug, når zoo’en arrangerer formidlinger og fortællinger. I højsæsonen fra 1. juli til den 31. august, vil der dagligt være et program med forskellige oplevelser i tidsrummet 11-14.30.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar