Kulturminister Joy Mogensen åbner årets Wavesfestival. PR-foto: Steen Brogaard

Kulturministeren kigger - igen - forbi Waves-festivalen

Det bliver den nye kulturminister, Joy Mogensen (S), der åbner teaterfestivalen Waves.

Vordingborg Den lokale - og internationale - teaterfestival Waves har været godt vant de senere år, hvor tidligere kulturminister Marianne Jelved (R) og senest den daværende kulturminister, Mette Bock (LA), har haft holdt åbningstale til festivalen.
Og denne gang bliver ingen undtagelse.
Således har den næsten ny-kårede kulturminister og tidligere Roskilde-borgmester, Joy Mogensen (S), takket ja til at komme og indvie løjerne, når festivalen officielt går i luften  den 25. august klokken 18.30.
- Det var Siri (Facchini Haff, red.) der skrev til kulturministeriet - allerede før hun var udnævnt og bad om at det kom i kalenderen, og nu her fik vi tilbagemelding om, at det ville hun gerne, siger pressetalsmand, Helle Bøgelund, der glæder sig over igen at få fint ministerbesøg.
Ved selve åbningen, vil der også være tale af borgmester, Mikael Smed (S) og Cantabile 2s leder Nullo Facchini.
Det hele foregår i teatersalen på VU. 
Åbningsforestillingen bliver den afsluttende del af triologien som gruppen ”Peeping Tom” har lavet. De åbnede forrige år med Vader (far), sidste år med Moeder (Mor) og nu her med Kind (Barn).
Meget passende til titlen  på åbningsstykket, er den nye kulturminister i øvrigt gravid, om end Peeping Toms stykker som regel ikke ligefrem er nogen, der fremaner glæden ved forældreskabet.

Kulturminister Joy Mogensen åbner årets Wavesfestival. PR-foto: Steen Brogaard

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar