• www.henriks-hvidevarer.dk

Lægehuset, der ligger på det gamle sygehusområde på Sankelmarksvej i Vordingborg er udbudt til salg - men lægerne forventer ikke at stoppe lige med det samme. Her set fra bagsiden. Foto: Michael Thønnings

Lægehus sat til salg

Lægehuset på Sankelmarksvej er sat til salg - men lægerne stopper ikke lige med det samme.

Vordingborg Vordingborglægerne, Mikael Sværke, Jørgen Dejgaard, Henrik von Freiesleben og Lene Høst, har sat deres fælles lægehus på Sankelmarksvej 10 til salg, og her annonceres, at tre af de fire ventes at gå på pension og at man kan overtage ejendommen uden lejere.
Således kunne der opstå panik i forhold til at man mister endnu en flok af byens gode læger, men helt så slemt står det ikke til.
- Vi er tre læger over 60, så vi tegner ikke en kontrakt for ti år, ,men vi stopper ikke nu, forsikrer Lene Høst.
Hun påpeger at baggrunden for salget at bygningerne, som lægerne ejer, netop er, at få yngre læger ind.
- Yngre læger er ikke interesserede i at eje. De vil hellere leje sig ind. Vi har haft nogle yngre læger for at kigge - blandt andet efter Jens Gabriel stoppede - men hvis man er en ny læge på 35 og flere af de andre er over 60, så kan man jo godt se hvor det bære henad - og man har måske ikke lyst til at være bundet, påpeger Lene Høst. Hun fortæller desuden at lægerne således ikke er interessere i at agere ejendomsadministratorer på sigt.
Derfor håber de at finde en investor så de således - allesammen -  kan leje sig ind og fortsætte.
Og hvis en eventuel investor ikke vil leje til dem, så er de interesserede i fortsat at have klinik et andet sted.
Men hvor længe kan vi beholde Jer?
- Det kommer også an på om vi finder nogle aftagere. Flere af os er over 65 og arbejder ni-ti timer om dagen. Det er ikke holdbart. Men hvis vi finder nogen der kan aflaste, så kan vi godt forstætte, påpeger Lene Høst.
Ejendommen på Sankelmarksvej 10L er udbudt til seks millioner kroner hos Nordicals.

Lægehuset, der ligger på det gamle sygehusområde på Sankelmarksvej i Vordingborg er udbudt til salg - men lægerne forventer ikke at stoppe lige med det samme. Her set fra bagsiden. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Kommentarer

Jeg håber ikke vi foreløbig mister vores gode og dygtige læger

Tilføj kommentar