Deltagere på16 kilometerruten, der startede i Klintholm Havn og havde mål i Pomlerende. Foto: Klaus Lohmann

Løb fra havn til havn

I lørdags blev Mønløbet Havn til Havn igen afviklet - i år med hele tre start- og målsteder samt mange distancer at vælge imellem. Sydsjællands Tidende kiggede med, da løbere blev sendt afsted fra Klintholm havn.

Møn I lørdags blev der for sjette gang afholdt løbet ”Havn til havn” på Møn. Løbet går i al sin enkelhed ud på at løbe så tæt på vandkanten som muligt - og ja, fra den ene havn til den anden og den tredie og så videre. Her var distancer på alt mellem 16 og 61 kilometer.
Arrangør Preben Knud Rasmussen kalder løbet et af de hårdeste crossløb, man kan deltage i. Men det afskrækker ikke deltagerne.
På 16 kilometer ruten fra Klintholm Havn til Pomlerende startede seks deltagere mens avisens udsendte var tilstede. Blandt dem var Per Frandsen fra Vordingborg, der altid er med, når der er løb inden for rækkevidde, og Susan Hoff fra Stege, der har løbet trail siden 2009 og derfor skulle have forholdsvis let ved at gennemføre de 16 kilometer fra Klintholm til Pomlerende.
I Klintholm ankom desuden en række løbere, som var startet i Hårbølle og kom omkring Klintholm inden vejen gik videre mod broen til Nyord. Dén tur løb blandt andet Michael Bødtcher fra Ringsted.
Den lang rute på 61 kilometer fra  Hårbølle over Klintholm til Nyordbroen kastede ogsåMichael Madsen fra Øster Kippinge sig ud i. Han havde sat ni timer af til turen. Det er indenfor de ti timer, som løbsarrangøren har afsat til den lange tur.
Alt i alt kunne man starte i både Hårbølle havn (ruter på 27, 42 og 61 kilometer), Slotshaven (rute på 21 kilometer) og Klintholm Havn (rute på 16 og 34 kilometer).
På Klintholm Havn blev nye løbere sluset ind mellem de øvrige, der startede i Hårbølle, så de ikke kom til at føle sig alene om at løbe.
Målområder var der også tre af, dels i Klintholm Havn, dels ved Pomlerende og dels ved Nyordbroen. Alle tre steder var der depoter med noget godt til den trætte krop, og undervejs kunne løberne desuden forsyne sig med vand fra et af de mange vanddepoter, opstillet langs hele ruten.

 

Se flere billeder i galleriet.

Deltagere på16 kilometerruten, der startede i Klintholm Havn og havde mål i Pomlerende. Foto: Klaus Lohmann

Susan Hoff fra Stege. Foto: Klaus Lohmann

Michael Madsen fra Øster Kippinge løber den lange tur på 61 kilometer. Her har han allerede tilbagelagt 27 kilometer. Foto: Klaus Lohmann

Preben Knud Rasmussen, løbsarrangør. Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar