Lad os få bedre service i kommunen...

Nu har vi i løbet af dette år, læst en del om hvad Vordingborg Kommune foretager sig med vores skattekroner, men ligesom Erik Stage skriver i debatten den 8. oktober, har vores borgmester en drøm om et nyt rådhus, men så synes jeg lige, at vi skal kigge lidt tilbage. 
Det er tidligere blevet oplyst, at kommunen for 2019, har budgetteret med 50 millioner kroner til konsulenter, jeg troede eller, at vi havde en dygtig og kompetent administration. Så jeg forstår ikke, at vi skal bruge så mange penge på konsulenter, men vi kan jo blive klogere. Men det vil være interessant, at få oplyst, hvilke projekter disse penge er brugt til.
Her i sommer kom det så frem, at administrationen kalkulerede med et kommunalt underskud for 2020 på 50 millioner kroner, og som administrationen bemærkede, dette skulle ikke berøre dem. Efter denne udtalelse fra administrationen, manede borgmesteren til besindelse. Men så kom det nye budget for 2020, og her kan vi så konstatere, at administrationen fik ret, der skulle spares på den kommunale service, som ikke i forvejen er for god. Konklusion på dette er, at det er borgerne der kommer til at dække underskud.
Så kunne det være interessant at se, hvor meget kommunen for 2020 har afsat til konsulenter.
Ja så på toppen af alt dette, kommer så borgmesteren med et ønske, om et nyt rådhus til kun 125 millioner kroner? For øvrigt, vi har lige fået, et nyt borgercenter, hvor meget har det kostet, og hvad er det oprindelige budget overskredet med?
Her til slut, nu er det på tide, at vore skattekroner, ikke kun går til administration, konsulenter og drømme, men til en bedre service for borgerne i kommunen. 

 

Ole Thomasen
Orevej 169
4760 Vordingborg

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar