• www.henriks-hvidevarer.dk

Op mod 700 kunder mener butikschef i Harald Nyborg, Jan Zacho, havde stillet sig i kø inden butikken åbnede første i Vordingborg i torsdags. Scan qr-koden og se flere billeder. Foto: Mille Holst

Lang forventningsfuld kø til butiksåbning

De forreste i køen foran Harald Nyborgs indgangsparti stod i kø to timer, før butiksåbningen, for at være blandt de første til at få fingre i nogle af åbningstilbudene. Blandt andet var der efterspørgsel på robotplæneklipperen.

Vordingborg Klokken seks torsdag morgen mødte de første kunder op for at stå i kø til åbningen af den nye Harald Nyborg i Vordingborg. Det var især tilbuddet på en robotplæneklipper, der trak i folk og inden dørene åbnede klokken otte snoede køen sig rundt om parkeringspladsen og et stukke ned ad vejen. 
- Jeg tror, der er 5-700 mennesker i køen, sjussede butikschef Jan Zacho sig frem til, og derfor var han glad for at der var sørget for ekstrapersonale i dagens anledning. 47 var på arbejde i alt, og de havde travlt over hele butikken med at guide folk derhen, hvor de varer, de var interesserede i, var at finde.

Hyggesnak og held
Jens Christiansen, der er intern controller i Harald Nyborg, stod sammen med dørvagterne og sikrede, at der ikke var mere end 200 kunder i butikken på én gang.
Blandt de første 200, der blev lukket ind i butikken var ægteparret Lone Dam Nielsen og Torben Hansen. De var blandt de heldige, der fik fingre i en robotplæneklipper.
- Nu skal jeg aldrig slå græs mere, udbrød Lone Nielsen glad, mens Torben førte vognen. Også Christina Larsen fra Nordfalster var kommet for robotplæneklipperens skyld. Hun stod i kø en times tid, før det blev hendes tur til at komme indendøre. Men der var såmænd ellers god stemning udenfor på parkeringspladsen. Harald Nyborg koncernens eget blæseorkester spillede musik for de ventende, der brugte ventetiden på at tale med sidemanden.
Langt nede i køen stødte avisens udsendte på Kurt Søgaard fra Mern, Jørgen E. Petersen fra Ørslev og Susanne Arvidsen fra Vordingborg. De var først mødt frem ved butikken klokken 7.30, for som Kurt Søgaard sagde:
- Vi har nået den alder, hvor man jo har fået samlet det, man skal bruge.
Derfor behøvede han ikke at stå først i køen.
De tre kendte ikke hinanden på forhånd.
- Men derfor kan man jo godt falde i snak, siger Jørgen E. Petersen, og især de to mænd får sig en snak om både gammelt og nyt værktøj.

Indkøbs- og ønskelister
Når kunderne først var kommet indendøre gik de målrettet efter bestemte tilbud - nogle havde sågar lavet en hel liste - og de der havde fået fingre i en indkøbsvogn fyldte den hurtigt op.
En af dem, der fik stort læs på vognen, var Morten Folmersen fra Orehoved. Han havde sikret sig en gamerstol og en atv til de mindre børn. Og kære læser, hvis du læser dette og kender Morten eller nogen i hans omgangskreds, så lad være med at sige noget om, hvad du har læst, for du risikerer at spolere julen for et lille barn...

Op mod 700 kunder mener butikschef i Harald Nyborg, Jan Zacho, havde stillet sig i kø inden butikken åbnede første i Vordingborg i torsdags. Scan qr-koden og se flere billeder. Foto: Mille Holst

Lone Dam Nielsen og Torben Hansen glæder sig over at have fået en robotplæneklipper. Foto: Mille Holst

Morten Folmersen har fundet flere af årets julegaver. Shhh. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar