• www.henriks-hvidevarer.dk

Michael Hansen fra Danlej og Karina Steinke fra spejderne er klar til at byde indefor til Hoppe Legedag i DGI Huset den 20. januar. Foto: Michael Thønnings

Laver legeland i DGI-huset

Spejderne og Danlej er gået sammen om at lave et stort legeland den 20. januar, hvor de fylder hele den store sal i DGI-huset til ”Hoppe Legedag”.

Vordingborg Det bliver 15 af de helt store forlystelser - fra hoppeborge over rodeotyre, til forhindringsbaner og lokumsræs - der bliver hevet med op i DGI Huset, hvor der bliver Hoppe Legedag den 20. januar.
- Vi talte sammen med spejderne (Kong Volmer, DDS, red.), da de blev 100 år sidste år, om at det kunne være sjovt at lave noget sammen. Og det blev så til at vi laver Hoppe Legedag nu her, fortæler Michael ”Danlej” Hansen,
Fra virksomheden i Ørslev, er det især om sommeren, de udlejer de mange forlystelser til markeder og større arrangementer - eksempelvis Festugen - men der skal også være mulighed for at lege om vinteren.
- Vi har holdt Hoppe Legedag andre steder også, men nu skulle det altså være i DGI Huset, fortæller Michael Hansen.
Og spejderne kan sagtens se fordelene ved at være med. 
- Vi har en 12-15 af de store der kommer og er med på dagen - og så får vi også mulighed for at vise, hvad spejder også er, fortæller Karina Steinke, fra Kong Volmer-spejderne. Samtidig tjener de også penge til deres andre aktiviteter, ved at hjælpe med til legedagen.
Og der bliver nok at se til. Der er plads til omkring 300 børn og planen er lagt til, at hele salen er fyldt op.
- Tit er det kun hoppeborge, men vi har meget andet med. Der er selvfølgelig flere hoppeborge, men eksempelvis  forhindringsbanen, er også populær, siger Michael Hansen, der også byder på Holey Moley - hvor man skal slå folk med en gummihammer eller lokumsræs, der var med til Festugen - og naturligvis en rodeotyr.
- Det er jo for børn mellem to og 12 år, men der er nok også mulighed for at forældrene kan prøve noget, siger Michael Hansen.
- Vi har også en hoppeborg for de allermindste under to år, hvor det kun er for dem. Det er tit at forældre har mindre søskende med, så der skal være noget for alle, siger han og understreger, at der er styr på det hele - også et helt samritterrum, så man kan få plaster på eller få pustet på et skrabet knæ.
- Og så er der jo mulighed for at man kan købe med i kantinen heroppe. Der er nok til man kan få en hel dag ud af det, siger han.
Arrangementet er fra 10 til 15 den 20. januar og klokken 12.30 kommer Hr. Plys og laver tryl og sjov. Desuden er der lotteri på indgangsbilletten med stor gevinster - blandt andet en børnefødselsdag med det hele fra Danlej eller billetter til Lalandia.

Michael Hansen fra Danlej og Karina Steinke fra spejderne er klar til at byde indefor til Hoppe Legedag i DGI Huset den 20. januar. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar