• www.henriks-hvidevarer.dk

TrylleNylle - alias Jan Duvander - tryllebandt børnene med tricks med reb, tørklæder, vand og sågar en levende kanin.

Legesyge familier fik fælles oplevelse

Børn og deres voksne er vilde med at lege - op mod 400 gæstede Store Legedag i VU hallen.

 

 

Vordingborg Omkring 400 børn og deres voksne fik i søndags på en regnvåd vinterdag en fin optakt til skoleferien ved Lions’ legedag i VU hallen. 

Lysten til udendørsaktiviteter var begrænset, og i stedet fik de legesyge familier en fælles oplevelse i hoppeborge, rutsjebaner og andre oppustelige legeredskaber.

Selv om der for nylig har været afholdt en lignende legedag i DGI-huset, blev Lions legedagen i VU hallen et tilløbsstykke, som gav trængsel og kø ved forlystelserne. For det er altid sjovt at lege.

Og uden mad og drikke, forsvinder energien, så arrangørerne måtte skaffe ekstra forsyninger, fordi der blev solgt mere end forventet - herunder flere hundrede liter kildevand på flasker.

Netop salget af mad og drikke er med til at generere et overskud til Lions Club i Vordingborg.

Formand for Velfærdsudvalget Edvard Jørgensen glæder sig over opbakningen:

- Her er vist endnu flere deltagere end sidste år, og der er rigtig mange voksne, og vi ser ikke mindst bedsteforældre med deres børnebørn. Det er vældig positivt med opbakningen fra byens borgere, og vi ser endda en del familier, som kommer langvejs fra, siger han.

 

God hjælp

- I Lions Vordingborg er vi for øjeblikket kun 12 medlemmer, og et arrangement som dette, kan kun løbe rundt med hjælp fra familie, venner og ikke mindst KFUM-spejderne fra Kastrup, som er en kæmpe hjælp. Desuden er vi afhængige af lokale sponsorer, som vi i Lions er meget glade for. 

- Vi har i år sat prisen ned, så alle kan være med. Blandt deltagerne ser vi for eksempel en del enlige mødre, som på legedagen får en god fælles oplevelse med deres børn, siger han og glæder sig over at så mange er kommet for at lege.

- Deltagelsen er over forventning, og egentlig er vi tilfredse, hvis vi er med til at give en masse familier en god dag, og det hele bare løber rundt. Vi betaler for leje af hal og legeredskaber, og gennem salg af kaffe, kage, pølser og vand får vi et vist overskud til lokalt humanitært arbejde. For eksempel har vi sidste år op til jul doneret 280 julestjerner til de lokale plejehjem.

 

Trylle-show

Et afbræk var der i energiudfoldelserne, da der midt i det hele blev slukket for lufttilførslen til de oppustelige legeting, som på få minutter visnede ned, mens børnene samledes i en stor flok og i en halv times tid blev underholdt af TrylleNylle.  

I bogstaveligste forstand trylleband Jan Duvander børnene  med diverse tricks med reb, tørklæder, vand og sågar en levende kanin i et show, som dygtigt involverede alle børn -  enten som direkte medvirkende eller som medlevende publikum.

    uj

TrylleNylle - alias Jan Duvander - tryllebandt børnene med tricks med reb, tørklæder, vand og sågar en levende kanin.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar