Møn Gospelkor er klar til at øve igen i Vordingborg Kirke - det er Lillian Breitenstein forrest med den lilla corsage, og hun er også klar til at danse i Stensved. Privatfoto.

Lillian kører på med både dans og gospel

Lillian Breitenstein underviser blandt andet i dans og starter nyt i Stensved, men i sin egen fritid står den på gospel med det ”genopståede” mønske kor.

Aktiv fritid Der er nok at se til her i området - blandt  andet på grund af folk som Lillian Breitenstein, der har lavet flere succesfulde danseaftener - senest i påsken på Thorsvang. Nu lancerer hun så et dansehold med blandt andet retro og ballroom ude ved siden af Rema i Stensved, på Vordingborgvej 51, hvor hun har lejet et lokale, så man kan lære de svære trin med start fra den 28. august klokken 17. 
Men selvom man er en travl danser, så kan man godt have en aktiv fritid og Lillian er således også en del af Møn Gospelskor, der de sidste par år har ligget lidt stille med øvningen og mest har sunget koncerter, men nu er klar igen.
- Vi begynder igen den 28. august. Nu har vi fået en korleder og en pianist, så nu er vi klar til at øve, og alle er velkomne, fortæller Lillian Breitenstein, der har sunget i koret siden begyndelsen i 1999.
Koret øver - trods navnet - i Vordingborg Kirke. 
- Vi har tidligere øvet i Kalvehave kirke i mange år. Derefter flyttede koret til Fanefjord Kirke på Møn hvilket koret også var meget glade for, men da vores pianist læste på konservatoriet i København og derfor havde lang transporttid rykkede koret til Vordingborg. Det har vi været meget glade for, da vi på den måde fik mulighed for at åbne op for et yngre publikum og flere nye medlemmer, da kirken jo ligger ret centralt, lyder det fra Lillian Breitenstein, der påpeger at koret for tiden tæller cirka 40 glade gospelsangere, men sagtens kunne bruge flere - især mænd, er en mangelvare.
Gospelkoret starter onsdag den 28. august klokken 19.00 til 21.30, hvor alle er velkomne, mens man fremover vil øve hveranden onsdag
For yderligere info kan man kontakte Lillian på 20 95 43 71.

Møn Gospelkor er klar til at øve igen i Vordingborg Kirke - det er Lillian Breitenstein forrest med den lilla corsage, og hun er også klar til at danse i Stensved. Privatfoto.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar