Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Jesper Lundgreen (tv) og Tommy Skovhus Christensen (th) glæder sig over at være blevet kåret som årets Citroënforhandler lokalt. Foto: Mille Holst

Lokal Citroën-forhandler får anerkendelse

Tommy Skovhus Christensen er blevet årets Citröenforhandler. Hans markedsandel er, set i forhold til antallet af indbyggere i lokalområdet, den største i Danmark.

 

Tommy Skovhus Christensen vidst godt at han havde solgt mange biler - især i de sidste måneder af 2015.

- Men jeg vidste ikke, at vi lå så godt, siger han storsmilende, da vi møder ham i forretningen nogle dage efter at han er blevet kåret som Årets Citroënforhandler i distrikt Vordingborg. Det er første gang, Tommy Skovhus modtager denne anerkendelse for sit arbejde blandt distriktets seks øvrige Citroënforhandlere. Han er også den forhandler i landet, der har solgt flest biler i eget distrikt, målt i procent. Storkommuner som Århus og København har naturligvis mange flere mennesker at tage af og sælger derfor også flere biler, men procentvis er Citroën i Vordingborg den forhandler i landet, der har langet flest biler “over disken”. Især i december er salget gået over al forventning, så Tommy Skovhus er overbevist om, at der nok er et par af bilerne, der har “ligget under” juletræet.

 

En mand mere

Med til succesen hører, at Jesper Lundgreen blev ansat for tre måneder siden. Sammen har de to fået sat ekstra skub i bilsalget, og de glæder sig over at det ikke længere er de små biler, der ryger flest af.

- Vi har solgt lidt af alle bilerne, både varebiler og personbiler, og vi sælger lidt større biler igen og ikke ret mange af de helt små, fortæller Tommy Skovhus, der også kan glæde sig over at det gode salg er fortsat ind i 2016.

- Men vi har også rigtig gode modeller i øjeblikket, fortæller Tommy Skovhus og fremhæver særligt Citroëns C3 og C4, Picasso og Cactus.

- Du får rigtig meget udstyr med i prisen, siger han og fremhæver at bilerne generelt kører længere og længere på literen og dermed også bliver billigere i ejerafgift.

 

Test selv din bil

Vil man teste, hvor langt ens egen bil reelt kører på literen, anbefaler Jesper Lundgreen, at man kører jævnt med 90-95 kilometer i timen. Man når dog næppe op på samme tal som producenten.

Når færdige biler testes sker det nemlig i følge Tommy Skovhus før al indmaden monteres i bilen (sæder, ruder og så videre) og uden sidespejle og andet, der yder vindmodstand. Testen foregår desuden indendøre i en såkaldt vindtunnel, så testen ikke påvirkes af vejr eller vind.

 

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Æblernes dag i...
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
Kommende arrangementer
22.
Okt
Hotdogs og Højmesse Køng Menighedsråd
22.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
22.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
24.
Okt
Borgermøde Lokalrådet for Kastrup, Ndr. Vindinge og Næs
24.
Okt
Meditationsgudstjenester Vordingborg Kirke
25.
Okt
RaketVækst Vordingborg Erhverv
25.
Okt
Generalforsamling Mern og Øster Egesborg Sognes Lokalråd
25.
Okt
Foredrag - mød Daniel, der kom som flygtning til Danmark for 7 år siden Køng Menighedsråd
25.
Okt
Generalforsamling Stensved og omegn Lokalråd
25.
Okt
Tove Ditlevsens hjerte KulturArkaden