Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Unge Rasmus Melsen er et frisk pust i angrebet. Med farlige driblinger fik Vordingborgspilleren udfordret Ørslevforsvaret med Andreas Jensen, Patrick Johansen og Søren Vængtoft.

Lokalopgør uden en vinder

FODBOLD Sæsonen blev indledt med et lokalopgør på Vordingborg Stadion, hvor Serie 1 nedrykkerne tog imod naboerne fra Ørslev og kampen sluttede uden en vinder, et resultat som begge mandskaber kan være tilfredse med.
Spillemæssigt var det hjemmeholdet, der tog det store læs, men i en chancefattig kamp blev det to tilfældige mål, der afgjorde, at kampen endte, som den begyndte, nemlig med en pointdeling.

Viste spillehumør
- Spillerne fulgte mit oplæg til punkt og prikke og man skal også lige huske på, at vi faktisk stillede med hele fire U19-spillere, fortæller Vordingborgtræner Bjarne Jensen, der samtidig kunne glæde sig over, at det virkede som om, at hans spillere var i bedre form end Ørslevspillerne.
Der blev især lagt mærke til Rasmus Melsen, Emil Brandt Jensen og Christian Justesen samt ikke mindst skarpretteren Anderson Kabamba, der sørgede for, at hjemmeholdet kunne gå til pausen med en 1-0 føring.
Det var et hårdt langskud fra Jeppe Beck, som voldte debutanten i Ørslevmålet, den tidligere Nyrådmålmand Martin Jørgensen, problemer.
Ørslevmålmanden fik i første omgang afværget, men fik sendt riposten lige ud i bentøjet på Anderson Kabamba, som usvigeligt sikkert scorede kampens første mål.
Gæsternes første farlige forsøg faldt fem minutter senere, hvor Jesper Kjær Andersen fik muligheden for at udligne stillingen, men her gik Vordingborgmålmand Lasse Nielsen flot ud af målet og vandt duellen mod Ørslevspilleren.

Kun to boldberøringer
Ørslevtræner Brian ”Stump” Kristensen var egentlig lidt overrasket over, at hjemmeholdet stod tungt på banen, men det var der en naturlig forklaring på og det var ganske tydeligt især i de første 45 minutter.
Her brugte hjemmeholdet to boldberøringer for at finde en medspiller, mens Ørslevspillerne brugte tre og de ekstra sekunder betød, at Vordingborgforsvaret med Dennis Jensen og Jonas Olsen, som de bærende kræfter, fik lukket ned.

Udlignede på en dødbold
- Vi skal arbejde meget mere med dødboldene, fortæller Bjarne Jensen, for det var netop på en dødbold, at gæsterne fik udlignet kort efter pausen.
Hjørnesparksindlægget fra Lasse Schou var egentlig tiltænkt Sonny Ørregaards pandebrask, men indlægget endte i stedet som et ”nedfaldsæble”, som Jakob Jensen nærmest med bind for øjnene kunne sparke ind bag Lasse Nielsen.
Udligningen gav gæsterne blod på tanden og i de første 20 minutter efter pausen blev opgøret helt lige, men igen, der manglede nogle målchancer.

Fair spillet kamp
Den våde bane indbød til de glidende tacklinger, dem blev spillerne og de omkring 300 tilskuere forskånet for, spillerne behandlede nemlig hinanden meget pænt.
Kampens første advarsel fik Anderson Kabamba i første halvleg for at forsinke spillet og advarslerne til hjemmeholdets Christian Jürgensen og gæsternes Patrick Johansen efter pausen var taksten for obstruktioner, der forhindrede modstanderne en farlig omstilling.

Mødte et tophold
Sæsonen er stadig helt ung, men Brian ”Stump” Kristensen mener alligevel, at hans mandskab tog point mod et tophold.
- Vi vidste godt, at vi ikke skulle ud at løbe med de unge Vordingborgspillere, for jeg er helt sikker på, at Vordingborgmandskabet kommer til at præge toppen af rækken, men vi spillede klogt i forsvaret, og derfor mener jeg også, at det var en retfærdig pointdeling, fortæller Ørslevtræneren.
- Martin Jørgensen erkendte, at han begik en fejl, da Vordingborg scorede, men det blev rettet op efter pausen, hvor han i mand til mand situationen mod Anderson Kabamba gik godt ud af målet og fik afværget, fortæller Brian ”Stump” Kristensen, som netop fremhæver sin målmand samt Patrick Johansen og Andreas Jensen, der delte titlen som dagens Ørslevspiller.

Serie 2: Vordingborg IF - Ørslev GIF 1-1 (1-0).
Mål: 1-0 Anderson Kabamba (20). 1-1 Jakob Jensen (48).

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Discofest for...
  • FOTOS: Møns...
Kommende arrangementer
25.
Sep
Kok'n'Roll - Knud Damgaard fortæller om sin tid som kok bag Orange Scene LOF Vordingborg
25.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Åben valgcafé Danske Handicaporganisationer
26.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Tommy og Tanne, foredrag v/Tom Buk-Swienty KulturArkaden
27.
Sep
På job med kroniske smerter Gigtforeningen
27.
Sep
Reception, 25 års jubilæum Mona Sørensen Bisca
27.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
28.
Sep
Modeshow Ivy Women Vordingborg
28.
Sep
Åben debat Enhedslisten Vordingborg