• www.henriks-hvidevarer.dk

Hele syv mål blev det til i Præstøs hjemmekamp mod Førsalev. Hovedparten blev dog scoret af gæsterne. Foto: Lasse Jeppesen

Målfest i Præstø

Målrig fest i Præstø, der dog gav mest jubel hos modstanderne fra Førslev.

Fodbold Lørdag eftermiddag tog Præstø IF på hjemmebane imod topholdet fra Førslev IF i Serie 3. Det så ud til at blive en svær opgave for Præstø, der inden kampen ikke havde vundet de sidste fire kampe. Gæsterne fra Førslev derimod, ligger i toppen af tabellen, og kunne med en sejr kravle op på andenpladsen i rækken. 

Målrig 1. halvleg
Der var højt tempo fra første fløjt og især i første halvleg kunne de 60 fremmødte tilskuere på Præstø stadion, føle sig godt underholdt. Gæsterne kom stærkt fra start og allerede efter seks minutter, kunne de bringe sig foran med 0-1 på mål af Jonas Mohr Nielsen. Få minutter efter, fik Præstø udlignet til 1-1 ved Danny Pedersen, der i dagens anledning vikariede i angrebet. 10 minutter senere var Jonas Mohr Nielsen igen på pletten fra Førslev og igen svarede Præstø hurtigt tilbage med deres scoring. Endnu engang var det Danny Pedersen der fik en god bold i dybden, og så kunne han passere en chanceløs målmand. Desværre kunne hjemmeholdet ikke blive ved med at stå imod. Førslev var opsatte på, at få de fornødne tre point for at hænge på i toppen af rækken. Efter 35 minutter trykker Mads Olsen på kassen, og selvom det ikke umiddelbart lignede et farligt langskud, så blev bolden rettet af på vejen og gik derefter i mål i bag Præstø målmand Oskar Milo, som i denne situation nok ikke var helt uskyldig. Førslev fortsatte sit pres igennem hele første halvleg og kort efter kunne Andreas Nielsen sætte bolden i kassen til pause resultatet 2-4. 

Afbudsramt
I anden halvleg faldt tempoet en smule ud af kampen. Præstø kom bedre med, men uden at blive rigtig farlige. Et par enkelte bolde i dybden til en ellers meget energisk og ivrig Danny Pedersen, var hvad det kunne blive til. 
Præstøtræner Flemming Christensen ærgrede sig over de mange afbud til kampen 
- Vi har et meget ungt hold, der alle sammen har arbejde og skole som skal passes. Det falder desværre ofte sammen med fodbold og i dag har vi afbud fra hele seks mand.
I resten af kampen kunne Førslev stille sig en anelse længere tilbage på banen. Det gav mere plads til de offensive kræfter, og selvom Oskar Milo spillede sig op, og flere gange forhindrede Førslevs offensive spillere i at score, så kunne han ikke forhindre Jonas Mohr Nielsen i, at fuldnede sit hattrick efter lidt over en times spil. Stillingen blev ved 2-5 og Præstø  falder dermed en placering ned i tabellen. Flemming Christensens drenge ligger dog fortsat solidt placeret i midten af rækken og tager da også et par positive takter med fra kampen. 
- Jeg synes egentlig, vi er godt med i starten af kampen, lige indtil de får et lidt uheldigt mål til 2-3. Derefter sidder de mere eller mindre på resten af kampen, men jeg er stolt af, at drengene bliver ved med at arbejde hårdt, siger Flemming Christensen.

Målscorer Præstø iF:
Danny Pedersen (1-1; 2-2)

Målscorer Førslev IF:
Jonas Mohr Nielsen (0-1; 1-2; 2-5)
Mads Olsen (2-3)
Andreas Nielsen (2-4)

 

Tekst og foto: Lasse Jeppesen, freelancer, Sydsjællands Tidende

Hele syv mål blev det til i Præstøs hjemmekamp mod Førsalev. Hovedparten blev dog scoret af gæsterne. Foto: Lasse Jeppesen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar