• www.henriks-hvidevarer.dk

Ronald Åkerlund stå for den nye gardinbutik hos Møller Møbler i Vordingborg, hvor de blandt andet har skrå persienner. Foto: Michael Thønnings

Møllers møbler går gardin-vejen

Møllers Møbler har lavet egen kørende gardinbutik som en del af forretningen.

Vordingborg Persienner, lammeler, rullegardiner, der er lidt af det hele, fortæller Ronald Åkerlund, der står for den nyligt åbnede gardinbutik, der er blevet en del af Møller Møbler i Vordingborg.
Her kan man få syn for de forskellige muligheder der er, når der skal skærmes for solen.
- Meningen er at man kan komme ind og ”pille, rode og rave” - og mærke det hele, fortæller Ronald Åkerlund, der ellers gerne kører ud og måler og giver tilbud, som mobil gardinmand. Og så kan man selv vælge om man vil sætte op selv eller lade ham klare den.
- Men vi har gratis montering i april, så det er kan man jo lige så godt benytte, siger han
Alle mulighedene er udstillet i butikken i Vordingborg, hvor man selv kan komme ind og se det an, men ellers kører de også ud. Det gælder i øvrigt også med deres nye stolekoncept, hvor man kan få sin egen speciallavede og tilpassede stol.
- Der taler jeg med folk, der måske ikke kan komme ind i butikken. Så finder vi ud af deres behov og så kører jeg ud med nogle muligheder til dem. Så finder vi ud af om der skal skæres af benene eller polstres mere, så man får tilpasset sin egen stol, fortæller Ronald Åkerlund, der selv har 20 års erfaring som gardinmand og i øvrigt er blevet taget godt imod af møbelkunderne.

Ronald Åkerlund stå for den nye gardinbutik hos Møller Møbler i Vordingborg, hvor de blandt andet har skrå persienner. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar