Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce

Magleby-borgere: Hvad skjuler i mere?

På vegne af Magleby: Babette Kjøngerskov, Vimmelskaftet 4, Gitte Jensen, Klintevej 487, Pia Kühl, Toftevænget 8, Bea Bjørnsten, Klintevej 509, Christer Engman, Klintevej 511, John Olczyk, Klintevej 480, Pia og Paul Jensen, Klintevej 441, Lærke Lee Dahl, Vimmelskaftet 16, Lillian Rasmussen, Klintholm Havnevej 7, Karin Blendstrup, Klintevej 496, Per Larsen, Klintevej 478, Hans Clausen, Klintevej 512, Bente Clausen, Klintevej 456, René og Charlotte Missel, Klintevej 464, Tina Lynge Larsen, Vestmøn, grundet kloakeringen udsat uden genhusning med to børn fra Klintholm Havnevej 6, Rolf Fribæk, Danhostel Møn, Klintholm Havnevej 17, Ana Galmez og Eduardo Soza, Klintevej 520, Flemming Hansen, Klintholm Havnevej 8, Brian og Tanja Sehested, Klintevej 518, Tove Ansbjerg Larsen, Vimmelskaftet 14, Inge Hansen, Vimmelskaftet 18, Preben og Christel Hansen, Klintevej 516, Rheidun og Carlo Thostrup, Klintevej 463, Carsten Andersen, Klintevej 495, Gorm og Suzanne Andersen, Sømarkevej 6, Jens Christian Refstrup Møller, Sømarkevej 4, Kirsten Rye, Klintevej 510, Margareta Dahlström, Liselundvej 4 B

 

Hvad skjuler I mere for os, siden kloaksagen i Magleby ikke for længst er blevet lukket og slukket?

Vi har siden sagen startede, påvist at Rapporten fra Niras, der skulle kortlægge kloakforholdene i Vores lille flække, er skrivebordsarbejde, udført fra Deres kontor i Allerød, udelukkende bygget på oplysninger tildelt dem fra Jer (Vordingborg Kommune). Som sjovt nok, fuldstændig har udeladt alle Møn Kommunepapirene, hvori der er beskrevet den offentlige hovedkloakledning, som langt over 90% af byen, er lovligt tilsluttet.

Så kom Rapporten fra Horten, som I (VB Kommune) bestilte for at lukke munden på os i Magleby. Problemet med denne var blot, at det var en standardrapport, som slet ikke kunne bruges på de faktiske forhold vi har i Magleby.

I er tillige sluppet afsted med, i stor overskrift i lokalavisen(Sydsjællands Tidende) at udtale: At Magleby skulle aldrig have været (om)kloakeret. Men stadig bliver I ved med at forsøge at inddrive Jeres ulovlige tilslutningsbidrag.

Nu må det høre op. Har I fuldstændig glemt at I er folkevalgte? At Jeres opgave i kommunen er at varetage borgernes interesser, ikke modarbejde dem?

I har indtil videre brugt mere end 250.000 kr af os borgeres penge på ubrugelige rapporter mm. For at dække over hvad? Vi har i forvejen taget Jer i, ulovligt at ændre en hel bys BBR-rapporter over natten. Hvor mange flere af Vores penge skal bruges for at dække over Jeres ulovligheder/inkompetencer?

Kunne være det snart var tid til at tænke på miljøet og se at få kloakeret/spildevandsrenset, hvor det virkelig er nødvendigt,

Vi i Magleby udleder cirka 100 kloakenheder og Vores nabo, Møn Camping, udleder cirka 1500 kloakenheder, næsten direkte i et meget værdifuldt vandløb i et af Danmarks største Naturarvsområder. Hvordan kan det gå til i en kommune, der påstår at den er miljøbevidst?

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
  • FOTOS: Frivillig...
Kommende arrangementer
18.
Okt
Efterårsferie for hele familien Danmarks Borgcenter
18.
Okt
Efterårsferie for børn på biblioteket KulturArkaden
18.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
18.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
18.
Okt
Børnenes efterårsferie, skattejagt i Vordingborg Vordingborg Handelsforening/Bycentrum Vordingborg
19.
Okt
Efterårsferie for hele familien Danmarks Borgcenter
19.
Okt
Efterårsferie for børn på biblioteket KulturArkaden
19.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
19.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
19.
Okt
Børnenes efterårsferie, skattejagt i Vordingborg Vordingborg Handelsforening/Bycentrum Vordingborg