Er du den rette ejermand af denne statue fundet i Åges Grav? (Privatfoto)

Mangler du din Madonna?

En hvid statue af en kvinde med guitar er dukket op i buskadset ved Åges Grav bag Vordingborg Kirke og Ældresagen i Vordingborg. Hvor statuen stammer fra vides ikke, så nu efterlyses ejeren her i avisen, så statuen kan komme hjem igen.

Vordingborg På en gåtur ad Margrethestien i Vordingborg en dag i efteråret opdagede Ole Jellev pludselig noget hvidt, der stak frem af krattet i Åges Grav udfor Ældresagens lokaler.
Det viste sig at være en hvid statue af en nøgen, stående kvindeskikkelse med en guitar i hånden, hvilende ved fødderne. 
Statuen var delvist dækket af blade og placeringen i kanten af krattet tyder på, at den kan have ligget der længe - eller måske er den blevet smidt der af en tyv, der blev træt af at slæbe på den. For tung, det er den, fortæller Ole Jellev, der selv løftede den cirka 80 centimeter høje statuen op, og bar den hjem. Siden efteråret har statuen stået i hans garage, og han har forgæves forsøgt at finde frem til dens rette ejermand.
Men ingen i området savner tilsyneladende Madonnastatuen, som Ole Jellev kalder den. 
Den er ikke fjernet fra kirkegården, og heller ikke beboerne i husene omkring Åges grav har haft den stående. 
Derfor bringer vi her i avisen nu en efterlysning af ejeren til denne fortabte madonna.
Har du eksempelvis fået stjålet denne statue fra din have, så skriv til redaktion@sydtid.dk og fortæl, hvornår den er blevet fjernet og hvor den har stået. Så finder vi et tidspunkt, hvor du kan komme og hente din statue hjem igen.

Er du den rette ejermand af denne statue fundet i Åges Grav? (Privatfoto)

En hvid statue er fundet i krattet ved Åges Grav bag Ældresagen og Vordingborg Kirke. Hvis den er din hører Sydsjællands Tidende gerne fra dig, så du kan få den retur. (Privatfoto)

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar