Mette hjælp Smed...

Kære Statsminister Mette Frederiksen.
Du skal have styr på dine tropper også i Udkantsdanmark.
Vordingborg Kommune har netop vedtaget, at de skal have et helt nyt Rådhus, etape 2 til 125 millioner kroner nær Borgcenteret i Vordingborg. Etape 1 til den nette sum af 40 millioner kroner står næsten klar til indflytning halvvejs nede af gågaden med over 1 års forsinkelse og med en budgetoverskridelse på 50 procent.
Det er sjofelt overfor borgerne, når kommunen samtidig skal spare op til 50 millioner kroner på kerneområderne fremadrettet.
Man kan renovere de eksisterende administrations enheder i Stege, Præstø og Langebæk for cirka 30 millioner kroner så der er stadig 95 millioner kroner til de 3 meget vigtige anlægsprojekter i Vordingborg Havn, Stege Havn og Præstø Havn med Tubæk Å. Besparelsen ved administrationssammenlægningen i det nye rådhus er på cirka 1,8 millioner årligt, men så vil det jo tage cirka 50 år før de to beløb udligner hinanden.
Du gik til valg på decentralisering af Danmark, men den socialdemokratiske Borgmester Mikael Smed og Co. er godt i gang med at centralisere administrationen i Vordingborg Kommune, så Mikael Smed og Kong Valdemar Sejr kan stå side om side.
De lokale skattekroner skal først og fremmest benyttes til de prioriterede anlægsprojekter, det skylder du området, borgerne og din egen politiske linje. 
Forvaltningsfremstillingen hævder, at et nyt rådhus vil være en styrke for detailhandelen, SIKKE NOGET VRØVL. Byen lider i den grad af ledige lejemål ned igennem den meget lange gågade, så et nyt rådhus, et Palads for enden af gågaden vil i den grad provokere, hvordan parallelsamfundet via den offentlige sektor går amok med manglende overblik og situationsfornemmelse.
Mette, du må øjeblikkelig få stoppet dette rådhusprojekt for at bevare din egen og partiets troværdighed.
 

Peter Jantzen
Adelgade 18
4720 Præstø

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar