• www.henriks-hvidevarer.dk

Michaelle Ludvigsen er blevet så glad for Præstø, at hun åbner egen klinik til januar. Foto: Michael Thønnings

Michelle kom i balance - åbner ny klinik i Præstø

Michelle Ludvigsen tog skridtet og flyttede fra Frederiksberg til Præstø og er blevet så glad for det, at hun er klar til at åbne massør og fodplejeklinik om kort tid.

Præstø Den 16. januar åbner Michelle Ludvigsen  sin egen  klinik som massør og fodplejer på Jomfrustræde 7 i Præstø, hvor hun i øjeblikket er ved at gøre klar.
Men det lå ikke lige for, at hun skulle ende her.
- Jeg har haft klinik på Frederiksberg og boede også der. Jeg godt nok vokset op på en lille ø, men jeg regnede ikke med jeg skulle tilbage ”på landet”, siger hun. 
Men så kom hun forbi Præstø.
- Vi var ude at se på en lejebolig på Oremandsgaard og jeg vidste ikke helt. Den var meget gammel at se på og da vi så havde set den sagde min mand - ”den tager vi”, siger Michelle der ikke helt kunne se potentialet. Men det kan hun nu, her halvandet år efter.
- Det er et fantastisk område med grønt og her er lidt bakket. Det er også en rigtig rar måde folk er på - meget imødekommende, siger Michelle Ludvigsen, der er faldet så meget for området, at da hendes barsel var ved at være slut, begyndte hun at kigge efter et sted at starte op med egen klinik.
- Det var min mand, der gik forbi og det ligger perfekt, siger hun om Jomfrustræde 7, der er lige mellem Adelgade og rådhustorvet.
Her er blevet lavet nye gulve og et behandlerrum, så nu skal det sidste tilpasse inden hun overtager ved årsskiftet og kan åbne den 16. januar.
Klinikken, der har fået navnet ”Krop i balance”, vil primært fokusere på fodpleje og massage, samt hvad dertil hører. Således er de mulighed for pedicure med shellak, laserbehandlinger, der kan hele sår og klare muskelspændinger og rebozomassage til især gravide. Der  bliver også lidt produkteer - eksempelvis uldsokker til diabetikere.
Det er meningen at klinikken skal være åben på hverdage mellem 8 og 15.30, men muligvis også hver anden lørdag eller søndag, så dem, der arbejder, kan passe det ind. Desuden planlægger hun at lave firmaaftaler og komme ud, hvis lokale har lyst til at give deres medarbejdere en gang massage i sessioner der kan vare op til 90 minutter.
Man kan læse mere om klinikken på www.krop-i-balance.com eller kigge forbi Jomfrustræde 7 fra den 16. januar.

Michaelle Ludvigsen er blevet så glad for Præstø, at hun åbner egen klinik til januar. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar