Mister smøger ærmerne op på dobbelt så meget tøjplads

I fredags slog Mr Niels Ove dørene op til den nye butik på Stentorvet, og det var glade tøjmænd, som efter flyttearbejde fik godt med kundebesøg. 

 

- Det er gået sindssygt godt, lyder det muntert fra Jeppe Hyrup fra Mr Niels Ove, der sammen med sine kollegaer i fredags  omsider kunne byde indenfor i de nye rammer, Algade 83 C, som tidligere har huset Sportigan. Og kunderne var godt på allerede fra starten af åbningsfesten.  

- Vi er ovenud tilfredse, og vi er blevet taget rigtig godt imod. Folk har sagt, at det er virkelig dejligt lækkert og lyst. Det er også fantastiske lokaler, vi har fået med dobbelt så meget plads - og kvadratisk - så vi har nu mulighed for at præsentere vores varer på en pæn og lækker måde, end hvad vi har kunnet gøre førhen. Og så er der tilmed gode parkeringsmuligheder tæt på,  så vi ligger bare meget bedre nu, fortsætter Jeppe Hyrup og tilføjer, at sortimentet også har fået en opgradering.

- Vi har fået Hilfiger Denim til de yngre teenage-drenge samt mærket Matinique, både til ældre og yngre, med fede jakkesæt, lyder det fra tøjmanden. 

 


Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar