• www.henriks-hvidevarer.dk

Simon Sandfeld, leder af spillestedet Stars, glæder sig til at slå dørene op for den første musikquiz på Stars. Foto: Mille Holst

Musikquiz på Stars

Stars lancerer et nyt initiativ: En musikquiz, hvor deltagerne fordelt på hold quizer om spørgsmål indenfor enhver form for rytmisk musik.

Vordingborg Siden Simon Sandfeld for knap et år siden blev leder af spillestedet Stars i Vordingborg, har han haft et ønske om at lave en musikquiz som en del af spillestedets program. Han har dog måttet sande, at han som leder ikke selv kan afse tid til at stå for en musikquiz. Men quiz skal der være. Derfor har han allieret sig med Jacob Lynard Duvier og Michael Friis, og de to vil fra tirsdag 29. januar klokken 19 sætte gang i den allerførste musikquiz på Smallstars - under titlen Quiz mig i øret.
Michael Friis kender Stars’ stamkunder i forvejen; som DJ er det nemlig ham, der spiller musik inden livekoncerterne. Jacob Duvier arbejdede oprindelig i musikbutikken i Vordingborg, men da den lukkede søgte han istedet til cd-trykkeriet Dandisc i Saxkøbing.
- Han tænkte simpelthen: Hvor er der flest plader?, og så valgte han karriere ud fra det, fortæller Simon Sandfeld og griner. Han er således ikke et øjeblik i tvivl om, at det er to garvede musiknørder, der stiller sig i spidsen for Stars’ Quiz mig i øret.

En holdkonkurrence
- Man skal spille i hold, fortæller Simon Sanfeld, der således opfordrer deltagerne til at stille med et hold, hvor deltagernes musikviden dækker så mange genrer og kategorier som muligt. Hvert hold skal bestå af mindst to og højst fem deltagere.
- Hvis man kommer alene, så sætter Stars en på et hold, fortsætter spillestedschefen, der har besluttet at quizen ikke kræver forhåndstilmeldinger; man møder bare op på Smallstars på dagen.
- Vi tror, det bliver mega hyggeligt, siger han og lover at der bliver afspillet en masse lydbidder under quizen indenfor al slags rytmisk musik.
- Nogle spørgsmål er nemme, andre fucker folk op, siger Simon Sandfeld, der håber på stor opbakning til initiativet og at folk vil synes om ideen med at nyde et glas kold øl, mens de hygger sig med musikquiz sådan en ellers helt almindelig tirsdag aften.

Simon Sandfeld, leder af spillestedet Stars, glæder sig til at slå dørene op for den første musikquiz på Stars. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar