Peugeotforhandler i Næstved har haft kigget på en grund ved Afkørsel 41, men har pt ingen planer om at rykke sydpå, siger direktøren. Foto: Mille Holst

Næstvedforhandler overvejer forretning ved Afkørsel 41

Peugeotforhandler i Næstved afviser - delvist - rygter om at virksomheden har planer om at etablere sig i det nye erhvervsområde ved Afkørsel 41 nær Stensved.

Stensved Rygterne har længe svirret: Peugeot Næstved - Henrik Hansen Automobiler vil flytte forretningen til det nye erhvervsområde ved Afkørsel 41 ved Stensved. Rygterne taler dog ikke helt sandt, fortæller direktør i Henrik Hansen Biler, Christian Hansen. Han bekræfter, at virksomheden har kigget på en grund i Vordingborgs nye erhvervsområde, men han afviser at have købt.
- Vi kan ikke bare flytte dertil, siger han til Sydsjællands Tidende og forklarer, at en flytning først vil komme på tale, hvis han kan få nogle bilmærker i sin forretning, som ikke allerede forhandles i området. Han har således været i dialog med eksempelvis Volkswagen, men endnu er der ikke givet grønt lys til en udvidelse.
- Pt. ser det ikke ud til, at vi får noget, siger han og understreger, at der i øvrigt ikke er noget usædvanligt i at virksomheden ser sig om efter nye placeringer.
- Hvis man er en virksomhed, så undersøger man alle muligheder for at udvide, fortæller han, og bemærker, at bilforhandleren ikke kun har haft kigget på Afkørsel 41, men også på andre mulige placeringer både nord og syd for Næstved. 

Peugeotforhandler i Næstved har haft kigget på en grund ved Afkørsel 41, men har pt ingen planer om at rykke sydpå, siger direktøren. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar