• www.henriks-hvidevarer.dk

NFC er klar til oprykning. Privatfoto

NFB er nye LF-mestre

Det går godt på Nordfalster for den storsatsende fodboldklub, NFB, der for nylig indviede deres nye stadion, og som nu også kan kalde sig for LF-mestre.

Mesterskabet kom i hus, da NFB lørdag slog rækkens nummer to, LUIF, med 1-4 på udebane. Selvom der stadig resterer to spillerunder af LF-serien, så er det ikke længere muligt at hente NFB, som lige nu er i spidsen med otte point ned til de nærmeste forfølgere.
Det blev til en målrig kamp på Listrup stadion, men kampen nåede aldrig at blive helt så intens som det var forventet. Allerede efter 20 minutter fik NFB sat bolden i kassen. En velspillende Mads-Christopher Pedersen havde fundet plads ude i venstre siden, hvor han præcist lagde et indlæg ind i hovedet på Jesper Andreasen, der var blevet fremme efter en dødbold. Han kunne stille og rolig dirigerer bolden over i det lange hjørne og selvom LUIF målmanden fik hånden på, kunne han ikke forhindre bolden i at gå i mål. Få minutter senere var opskriften næsten den samme. Denne gang var det Mads Delord, der fra venstre siden lagde et præcist indlæg ind i fødderne på Lasse Jeppesen, der kunne sætte indersiden på og se bolden gå i mål. Kort inden pausefløjtet afsluttede Jacob Telvig en flot solotur, ved at lægge bolden over i det lange målhjørne til pausestillingen 0-3. I anden halvleg faldt tempoet i kampen i takt med at kampen nærmede sig slutfløjtet. LUIF kom dog bedre og bedre med. De unge drenge kombinederede flot oppe af banen og efter en times spil, spillede de sig også frem til en god mulighed. En god bold i dybden gav næsten en friløber til angriber, Nicolaj Christensen, men Rasmus Bergholtz kom godt ud og forsvarede sit mål. Istedet kunne Kenneth Stampe kort efter mere eller mindre lukke kampen med sin scoring til 0-4. Selvom Nicolaj Christensen fik reduceret til 1-4 med 15 minutters spil tilbage, så var sejren aldrig rigtig i fare for NFB, der nu kan kalde sig LF-mestre for første gang i klubbens historie.  

Med 1. pladsen i LF-serien har NFB sikret sig oprykning til Sjællandsserien fra næste sæson. Endnu et hold skal følge Nordfalstringerne op i Sjællandsserien, men det lader til først at blive afgjort i sidste spillerunde. 
 

NFB målscorere:

Jesper Andreasen 

Lasse Jeppesen

Jacob Telvig

Kenneth Stampe

 

LUIF målscorer:

Nicolaj Christensen 

NFC er klar til oprykning. Privatfoto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar